- 1. בסיר עמוק יוצקים מעט שמן זית וצולים היטב את נתח הבשר בשלמותו מכל הצדדים. מתבלים במלח, פלפל, תימין, עלה דפנה ומוסיפים את היין. מנמיכים את האש ומבשלים שעתיים עם מכסה חצי סגור.
-
- 2. מוסיפים את הגזר, הבצל ושורש הסלרי ומבשלים שעה נוספת או עד שהבשר רך מאוד ומתחיל להתפורר. אפשר גם להכניס לתנור לחום נמוך של 140 מעלות.
-
- 3. מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח ומבשלים את עלי הלזניה עד להתרככות.
-
- 4. ההגשה: מניחים על צלחת עלה לזניה, מעליו מניחים שתי כפות או שלוש מתבשיל הבשר, סוגרים עם עלה נוסף מניחים עוד מעט מהבשיל, כף מנוזלי הבישול, מעט שמן זית, מלח גס, פלפל גרוס ועלי תימין טריים ומגישים.