פסטת בשרים מנחמת

ספגטי עם כבדים, קבנוס, צ'ילי ובזיליקום

מתכון מאת: אבי ביטו, מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • 300 גר כבדי עוף נקיים וחתוכים לקוביות גסות
  • 1 קבנוס פרוס דק
  • צרור פטרוזיליה
  • 4 שיני שום
  • פלפל חריף פרוס
  • צרור בזיליקום
  • צרור בצל ירוק
  • ספגטי
  • מלח ופלפל
  • 6 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1.מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים כשמונה דקות .
  • 2. במחבת כבדה יוצקים את שמן הזית ומטגנים את הכבדים עד להשחמתם (בערך דקה-שתיים).
  • 3. מוסיפים שיני שום, פלפל חריף פרוס, מלח, פלפל, בזילקום ופטרוזיליה .
  • 4. מפנים מעט מקום במחבת ומוסיפים את הקבנוס לצריבה קלה.
  • 5. מוסיפים את הפסטה, מערבבים, מפזרים מעל את הבצל ומגישים.
  • כבדי עוף עם פסטה

  • קונכיות פסטה מנחמות

  • פסטה עם בקר צרוב וצנוברים

  • כדורי בשר ופסטה בסיר אחד

  • פסטה רחבה עם קציצות אפויות

  • מיט בולס: ספגטי עם כדורוני בשר

  • פטוצ'יני אל ראגו

  • פאייה עגבניות, אפונה ופרושוטו

  • פסטה ביתית עם בולונז

  • פסטה בולונז ביתי ומהיר

  • פאד תאי קלאסי

  • ראגו בולונז

  • טורטליני מח

  • קדירת זנב שור

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully