וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטת בשרים מנחמת

ספגטי עם כבדים, קבנוס, צ'ילי ובזיליקום

מתכון מאת: אבי ביטו, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • 300 גר כבדי עוף נקיים וחתוכים לקוביות גסות
  • 1 קבנוס פרוס דק
  • צרור פטרוזיליה
  • 4 שיני שום
  • פלפל חריף פרוס
  • צרור בזיליקום
  • צרור בצל ירוק
  • ספגטי
  • מלח ופלפל
  • 6 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1.מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים כשמונה דקות .
  • 2. במחבת כבדה יוצקים את שמן הזית ומטגנים את הכבדים עד להשחמתם (בערך דקה-שתיים).
  • 3. מוסיפים שיני שום, פלפל חריף פרוס, מלח, פלפל, בזילקום ופטרוזיליה .
  • 4. מפנים מעט מקום במחבת ומוסיפים את הקבנוס לצריבה קלה.
  • 5. מוסיפים את הפסטה, מערבבים, מפזרים מעל את הבצל ומגישים.
  • כבדי עוף עם פסטה

  • קונכיות פסטה במילוי בולונז ובשמל

  • קנלוני ראגו חצילים, בקר ועגבניות

  • קונכיות פסטה ברוטב שמנת

  • פסטה בולונז ביתי ומהיר

  • קפלטי בברודו (מרק צח)

  • ראגו בולונז

  • חמין מקרוני

  • פרפדלה עם ראגו בשרים

  • פאד תאי קלאסי

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • בורקסים במילוי בשר

  • פאייה עגבניות, אפונה ופרושוטו

  • פסטה ביתית עם בולונז

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully