פסטת בשרים מנחמת
ספגטי עם כבדים, קבנוס, צ'ילי ובזיליקום
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 300 גר כבדי עוף נקיים וחתוכים לקוביות גסות
- 1 קבנוס פרוס דק
- צרור פטרוזיליה
- 4 שיני שום
- פלפל חריף פרוס
- צרור בזיליקום
- צרור בצל ירוק
- ספגטי
- מלח ופלפל
- 6 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- 1.מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים כשמונה דקות .
- 2. במחבת כבדה יוצקים את שמן הזית ומטגנים את הכבדים עד להשחמתם (בערך דקה-שתיים).
- 3. מוסיפים שיני שום, פלפל חריף פרוס, מלח, פלפל, בזילקום ופטרוזיליה .
- 4. מפנים מעט מקום במחבת ומוסיפים את הקבנוס לצריבה קלה.
- 5. מוסיפים את הפסטה, מערבבים, מפזרים מעל את הבצל ומגישים.