פסטה רחבה עם קציצות אפויות

פסטה עם כדורי בשר בגירסה זריזה לאמצע השבוע עם פפרדלה ברוטב עגבניות וקציצות עוף אפויות בתנור

מתכון מאת: בת חן דיאמנט בשיתוף ברילה, מערכת וואלה!
פרפדלה עם קציצות עוף, ברילה

מצרכים

  • 1 חבילת פסטה פפרדלה
  • רוטב ארביאטה מוכן
  • לקציצות:
  • 500 גרם עוף טחון
  • 1 בצל גדול מגורד וסחוט מהנוזלים
  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 1 כוס פירורי לחם פנקו
  • 3 שיני שום טריות וכתושות
  • 1 כף שמן זית
  • מלח, פלפל לבן, פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-230 מעלות.
  • 2. מערבבים את כל החומרים להכנת הקציצות בקערה. מגלגלים לקציצות בגודל קטן ומניחים על תבנית עם נייר אפיה. מזליפים מעליהם מעט שמן זית.
  • 3. אופים למשך 7 דקות והופכים את הקציצות לצד השני. ממשיכים לאפות עוד 5 דקות.
  • 4. בינתיים מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן על גבי האריזה.
  • 5. מערבבים את הפסטה עם רוטב ארביאטה, מתבלים במידת הצורך במלח ופלפל לבן ומוסיפים את הקציצות.
  • טיפ: ניתן לשלב 50% הודו טחון בתערובת הקציצות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully