פסטה רחבה עם קציצות אפויות
פסטה עם כדורי בשר בגירסה זריזה לאמצע השבוע עם פפרדלה ברוטב עגבניות וקציצות עוף אפויות בתנור
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת פסטה פפרדלה
- רוטב ארביאטה מוכן
- לקציצות:
- 500 גרם עוף טחון
- 1 בצל גדול מגורד וסחוט מהנוזלים
- 1 כף חרדל דיז'ון
- 1 כוס פירורי לחם פנקו
- 3 שיני שום טריות וכתושות
- 1 כף שמן זית
- מלח, פלפל לבן, פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-230 מעלות.
- 2. מערבבים את כל החומרים להכנת הקציצות בקערה. מגלגלים לקציצות בגודל קטן ומניחים על תבנית עם נייר אפיה. מזליפים מעליהם מעט שמן זית.
- 3. אופים למשך 7 דקות והופכים את הקציצות לצד השני. ממשיכים לאפות עוד 5 דקות.
- 4. בינתיים מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן על גבי האריזה.
- 5. מערבבים את הפסטה עם רוטב ארביאטה, מתבלים במידת הצורך במלח ופלפל לבן ומוסיפים את הקציצות.
- טיפ: ניתן לשלב 50% הודו טחון בתערובת הקציצות.