פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ראגו בולונז

      הסוד הוא בבישול ארוך, שממצה היטב את טעמם של כל מרכיבי הרוטב ומעניק להם פרשנות חדשה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פסטה בולונז (נמרוד סונדרס)
      פסטה בולונז (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-6-4 מנות:
      • 1/4 כוס שמן זית
      • 1 בצל קצוץ
      • 1 גבעולי סלרי קצוץ
      • 1 גזר קצוץ או מגורר
      • 3 גבעולי תימין
      • 500 גרם בשר בקר טחון
      • 1/2 כוס יין אדום יבש
      • 6 עגבניות קלופות וקצוצות
      • 2 כפות רסק עגבניות
      • 2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות או מחית
      • 2 שיני שום כתושות
      • 4 גבעולי בזיליקום
      • מלח ופלפל שחור טחון טרי
      • חבילת פסטה מבושלת להגשה

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים סיר רחב ונמוך עם שמן זית ומאדים בצל, סלרי, גזר ותימין 7 דקות לריכוך.
      • 2. מוסיפים בשר טחון ומטגנים 3 דקות תוך כדי פירור הבשר בעזרת מזלג או כף עץ עד לשינוי הגוון.
      • 3. מוסיפים יין ומאדים 3 דקות לצמצום ונידוף האלכוהול.
      • 4. מוסיפים את שאר החומרים למעט הבזיליקום, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש למינימום. מוסיפים בזיליקום ומבשלים עם כיסוי חלקי 45 דקות עד שעה.
      • 5. מערבבים עם פסטה מבושלת לדרגת אל-דנטה ומגישים חם.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -