וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראגו בולונז

הסוד הוא בבישול ארוך, שממצה היטב את טעמם של כל מרכיבי הרוטב ומעניק להם פרשנות חדשה

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה

פסטה בולונז. נמרוד סונדרס
פסטה בולונז

מצרכים למתכון

  • ל-6-4 מנות:
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 גבעולי סלרי קצוץ
  • 1 גזר קצוץ או מגורר
  • 3 גבעולי תימין
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1/2 כוס יין אדום יבש
  • 6 עגבניות קלופות וקצוצות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות או מחית
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4 גבעולי בזיליקום
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • חבילת פסטה מבושלת להגשה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים סיר רחב ונמוך עם שמן זית ומאדים בצל, סלרי, גזר ותימין 7 דקות לריכוך.
  • 2. מוסיפים בשר טחון ומטגנים 3 דקות תוך כדי פירור הבשר בעזרת מזלג או כף עץ עד לשינוי הגוון.
  • 3. מוסיפים יין ומאדים 3 דקות לצמצום ונידוף האלכוהול.
  • 4. מוסיפים את שאר החומרים למעט הבזיליקום, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש למינימום. מוסיפים בזיליקום ומבשלים עם כיסוי חלקי 45 דקות עד שעה.
  • 5. מערבבים עם פסטה מבושלת לדרגת אל-דנטה ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully