- הראגו:
- 1. מחממים שמן זית בסיר רחב ומאדים בו את ירקות השורש הקצוצים.
-
- 2. מוסיפים בקר טחון וכבדי עוף קצוצים, מתבלים ומטגנים יחד תוך כדי ערבוב עד שהם משנים גוון.
-
- 3. יוצקים יין ונותנים למחצית מהנוזל להתאדות.
-
- 4. מוסיפים שימורי עגבניות ורסק עגבניות, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש קטנה שעה.
-
- 5. כשהרוטב מוכן מבשלים את הפסטה ומגישים יחד.
-
- הפסטה:
- 1. שיטה 1 (כמו שרואים בסרטון): מעבדים קמח וביצים במעבד מזון בפולסים להתגבשות פירורים. מוציאים למשטח ומהדקים בידיים לכדור בצק קשה. שיטה 2: עורמים את הקמח על משטח עבודה, מוסיפים את הביצים ולשים באצבעות עד להתגבשות פירורים. מהדקים בידיים לכדור בצק קשה.
-
- 2. *מרדדים בהדרגה במכונת פסטה וחותכים לפטוצ'יני.
-
- 3. מכינים רוטב לפי המתכון בהמשך.
-
- 4. מבשלים את הפסטה (רק כשהרוטב מוכן): מחממים סיר עם שפע מי מלח רותחים ומבשלים את הפסטה 8 דקות או עד שהיא מבושלת אל דנטה. מסננים.
-
- 5. מגישים פסטה עם רוטב מעל.
-
- *אין מכונה לרידוד פסטה? מרדדים דק-דק בעזרת מערוך וחותכים לרצועות ו/או מגלגלים לאטריות בסגנון פיצ'י האופיניות לטוסקנה.