מתכונים חמים

פאד תאי קלאסי

מסעדת סוהו חושפת את הסוד שלה לפאד תאי מנצח. אז איך מכינים את המוקפץ המושלם?

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מוקפץ פאד תאי במסעדת סוהו (צילום: דרור עינב)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-3 סועדים
  • 1 כפית שמן
  • 2 ביצים
  • 1/2 כרוב לבן חתוך לג'וליאנים דקים
  • 3 גבעולים של בצל ירוק חתוכים דק בצורה אלכסונית
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  • 1/2 קילו בשר פרגית - חתוך לקוביות
  • נבטים (חבילה אחת)
  • אטריות אורז (חבילה) מבושלות לפי הוראות היצרן
  • לרוטב
  • 3 כפיות סוכר
  • 1/2 1 כפית צ'ילי מתוק
  • כפית מלח
  • 1/2 כוס סויה
  • 5 כפיות רוטב פטריות צמחוני (להשיג בחנויות האסיאתיות המתמחות כמו מזרח ומערב)
  • להגשה
  • 1 בצל לבן חתוך לקוביות
  • בוטנים קצוצים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מלהיטים ווק. שמים בו מעט שמן וביצה אחת/שתים
  • ומקשקשים אותה.
  • 2. מכניסים לתוך המחבת את הבשר ומקפיצים עד שהוא מוכן בערך ב-80% עשייה.
  • 3. מוסיפים את הגזר ומקפיצים כדקה. מוסיפים בצל וכרוב ומקפיצים דקה נוספת. מוסיפים חצי מחבילת הנבטים ומקפיצים.
  • 4. מוסיפים סוכר, מלח, צ'ילי, רוטב פטריות וסויה ומקפיצים כדקה.
  • 5. מוסיפים את האטריות וממשיכים להקפיץ כדקה.
  • 6. מוזגים לצלחת ומוסיפים את שאר הנבטים, בצל ירוק, ובוטנים קצוצים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully