פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פאד תאי קלאסי

      מסעדת סוהו חושפת את הסוד שלה לפאד תאי מנצח. אז איך מכינים את המוקפץ המושלם?

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מוקפץ פאד תאי במסעדת סוהו (דרור עינב)
      מוקפץ פאד תאי במסעדת סוהו (דרור עינב)

      מצרכים

      • ל-3 סועדים
      • 1 כפית שמן
      • 2 ביצים
      • 1/2 כרוב לבן חתוך לג'וליאנים דקים
      • 3 גבעולים של בצל ירוק חתוכים דק בצורה אלכסונית
      • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
      • 1/2 קילו בשר פרגית - חתוך לקוביות
      • נבטים (חבילה אחת)
      • אטריות אורז (חבילה) מבושלות לפי הוראות היצרן
      • לרוטב
      • 3 כפיות סוכר
      • 1/2 1 כפית צ'ילי מתוק
      • כפית מלח
      • 1/2 כוס סויה
      • 5 כפיות רוטב פטריות צמחוני (להשיג בחנויות האסיאתיות המתמחות כמו מזרח ומערב)
      • להגשה
      • 1 בצל לבן חתוך לקוביות
      • בוטנים קצוצים

      אופן ההכנה

      • 1. מלהיטים ווק. שמים בו מעט שמן וביצה אחת/שתים
      • ומקשקשים אותה.
      • 2. מכניסים לתוך המחבת את הבשר ומקפיצים עד שהוא מוכן בערך ב-80% עשייה.
      • 3. מוסיפים את הגזר ומקפיצים כדקה. מוסיפים בצל וכרוב ומקפיצים דקה נוספת. מוסיפים חצי מחבילת הנבטים ומקפיצים.
      • 4. מוסיפים סוכר, מלח, צ'ילי, רוטב פטריות וסויה ומקפיצים כדקה.
      • 5. מוסיפים את האטריות וממשיכים להקפיץ כדקה.
      • 6. מוזגים לצלחת ומוסיפים את שאר הנבטים, בצל ירוק, ובוטנים קצוצים.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -