פאד תאי קלאסי
מסעדת סוהו חושפת את הסוד שלה לפאד תאי מנצח. אז איך מכינים את המוקפץ המושלם?
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-3 סועדים
- 1 כפית שמן
- 2 ביצים
- 1/2 כרוב לבן חתוך לג'וליאנים דקים
- 3 גבעולים של בצל ירוק חתוכים דק בצורה אלכסונית
- 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
- 1/2 קילו בשר פרגית - חתוך לקוביות
- נבטים (חבילה אחת)
- אטריות אורז (חבילה) מבושלות לפי הוראות היצרן
- לרוטב
- 3 כפיות סוכר
- 1/2 1 כפית צ'ילי מתוק
- כפית מלח
- 1/2 כוס סויה
- 5 כפיות רוטב פטריות צמחוני (להשיג בחנויות האסיאתיות המתמחות כמו מזרח ומערב)
- להגשה
- 1 בצל לבן חתוך לקוביות
- בוטנים קצוצים
אופן ההכנה
- 1. מלהיטים ווק. שמים בו מעט שמן וביצה אחת/שתים
- ומקשקשים אותה.
- 2. מכניסים לתוך המחבת את הבשר ומקפיצים עד שהוא מוכן בערך ב-80% עשייה.
- 3. מוסיפים את הגזר ומקפיצים כדקה. מוסיפים בצל וכרוב ומקפיצים דקה נוספת. מוסיפים חצי מחבילת הנבטים ומקפיצים.
- 4. מוסיפים סוכר, מלח, צ'ילי, רוטב פטריות וסויה ומקפיצים כדקה.
- 5. מוסיפים את האטריות וממשיכים להקפיץ כדקה.
- 6. מוזגים לצלחת ומוסיפים את שאר הנבטים, בצל ירוק, ובוטנים קצוצים.