- 1. מחממים סיר רחב ושמים בו שמן זית. מוסיפים לסיר: בצל, גזר, שום ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים חצילים וממשיכים לטגן עד להזהבה.
-
- 2. יוצרים גומה במרכז הסיר, מוסיפים כף שמן זית וצורבים את הבשר עד להשחמה.
-
- 3. מערבבים את הירקות עם הבשר, מוסיפים אורגנו יבש ויין אדום וממשיכים לבשל כשלוש דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
-
- 4. מוסיפים את הרוטב, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה למשך שעה עם מכסה סגור.
-
- 5. ממלאים את הקנלוני בראגו שהכנו. משמנים תבנית ומסדרים את הקנלוני. שופכים מעל את הרוטב הנותר מכסים את התבנית בנייר אלומיניום. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך חצי שעה.
-
- 6. מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 10 דקות להשחמה.
-
- טיפ: ניתן להכין את הראגו יום לפני ולשמור אותו במקרר