וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קנלוני ראגו חצילים, בקר ועגבניות

מתכון מאת: בת חן דיאמנט, מערכת וואלה

קנלוני ראגו. נמרוד סונדרס
קנלוני ראגו

מצרכים למתכון

  • חבילת קנלוני
  • רוטב ברילה בולונז
  • 300 גרם בשר בקר טחון (צוואר וצלעות)
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 חצילים (קטנים) חתוכים לקוביות קטנות
  • גזר מגורד
  • בצל מגורד
  • 2 שיני שום טריות וכתושות
  • כוס יין אדום
  • כפית אורגנו יבש
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים סיר רחב ושמים בו שמן זית. מוסיפים לסיר: בצל, גזר, שום ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים חצילים וממשיכים לטגן עד להזהבה.
  • 2. יוצרים גומה במרכז הסיר, מוסיפים כף שמן זית וצורבים את הבשר עד להשחמה.
  • 3. מערבבים את הירקות עם הבשר, מוסיפים אורגנו יבש ויין אדום וממשיכים לבשל כשלוש דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
  • 4. מוסיפים את הרוטב, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה למשך שעה עם מכסה סגור.
  • 5. ממלאים את הקנלוני בראגו שהכנו. משמנים תבנית ומסדרים את הקנלוני. שופכים מעל את הרוטב הנותר מכסים את התבנית בנייר אלומיניום. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך חצי שעה.
  • 6. מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 10 דקות להשחמה.
  • טיפ: ניתן להכין את הראגו יום לפני ולשמור אותו במקרר

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully