וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה עם שקדי עגל ואספרגוס

איתי הרגיל ממסעדת הבסטה בשוק הכרמל, במתכון לשקדי עגל מוקפצים בחמאה עם אספרגוס ויין לבן שמוגשים עם פסטה. להתפנק בבית בארוחה כמו במסעדה, בפחות מ-20 דקות הכנה

מתכון מאת: איתי הרגיל, מערכת וואלה אוכל

20 דקות עבודה,קל להכנה,4 סועדים
פסטה עם שקדי עגל. נמרוד סונדרס
פסטה עם שקדי עגל ואספרגוס

מצרכים למתכון

    • 500גרםפסטה טליאטלה (או פסטה רחבה אחרת)
    • 300גרםשקדי עגל חתוכים לקוביות
    • 500גרםאספרגוס טרי
    • 1כרישה (החלק הלבן), קצוצה דק
    • 2שיני שום קצוצות
    • 1כפיתעלי טימין טרי
    • ½כוסיין לבן
    • ½כוסציר עוף (במידה ואין, משתמשים בחצי כוס ממי בישול הפסטה)
    • 1כףחמאה (או שמן), לטיגון
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס
  • הגשה

    • פרמז'ן (רשות)

אופן ההכנה

איך מכינים פסטה עם שקדי עגל ואספרגוס?

  • 1
    מרתיחים סיר עם מים ומלח ומכינים קערה עם מי קרח. חולטים את האספרגוס כ-2 דקות במים הרותחים ומעבירים לקערה עם מי הקרח.
  • 2
    באותו הסיר עם המים הרותחים בו חלטנו את האספרגוס, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 3
    בינתיים מחממים מחבת כבדה לחום גבוה, ומשחימים בה את השקדים עם כף חמאה, עד לקבלת צבע שחום.
  • 4
    מוסיפים למחבת את הכרישה והשום ומזהיבים מעט. .
  • 5
    יוצקים את היין והציר ומוסיפים את הטימין. מבשלים יחד עד שהרוטב מעט מסמיך.
  • 6
    מוסיפים את האספרגוס, ממליחים, מפלפלים, מערבבים ומסירים מהאש. אם חשים שהרוטב דליל, אפשר להוסיף עוד קצת חמאה.
  • 7
    מוסיפים למחבת את הפסטה המוכנה מערבבים. אם רוצים מגררים קצת פרמז'ן ואוכלים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully