מתכונים חמים

פסטה משודרגת עם קבנוס

אין כמו קערת פסטה, עמוסה בכל טוב. רק אל תתקבעו על הרוטב המסורתי - קבלו רעיון לפטנט משגע שיגרום לטעמי הפסטה לנסוק

  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(YY הפקות)

מחשבון המרות

מצרכים

  • עבור 2 מנות
  • 250 גרם (חצי חבילה) פסטה קצרה
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 160 גרם נקניק קבנוס חתוך לפרוסות
  • 1 פלפל חריף פרוסות דקות (אופציונלי)
  • 15 עגבניות שרי חצויות
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח פלפל שחור גרוס טרי
  • 50 גרם צנוברים קלויים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה.
  • 2. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים שום ומטגנים 1-2 דקות נוספות.
  • 3. מוסיפים למחבת עם הבצל והשום את נקניק הקבנוס והפלפל החריף וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-5 דקות נוספות עד שהקבנוס משחים מעט.
  • 4. לבסוף מוסיפים למחבת את העגבניות וממשיכים לטגן עוד כ4-5 דקות, עד שהעגבניות מתחילות להגיר נוזלים. מתבלים במלח ופלפל.
  • 5. ממליחים את המים בסיר שרתחו בינתיים, מכניסים את הפסטה ומבשלים לדרגת אלדנטה. מסננים.
  • 6. מערבבים את הפסטה עם רוטב העגבניות והקבנוס, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה וצנוברים ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully