פסטה משודרגת עם קבנוס
אין כמו קערת פסטה, עמוסה בכל טוב. רק אל תתקבעו על הרוטב המסורתי - קבלו רעיון לפטנט משגע שיגרום לטעמי הפסטה לנסוק
מצרכים
- עבור 2 מנות
- 250 גרם (חצי חבילה) פסטה קצרה
- 5 כפות שמן זית
- 1 בצל גדול קצוץ
- 3 שיני שום קצוצות
- 160 גרם נקניק קבנוס חתוך לפרוסות
- 1 פלפל חריף פרוסות דקות (אופציונלי)
- 15 עגבניות שרי חצויות
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- 50 גרם צנוברים קלויים
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה.
- 2. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים שום ומטגנים 1-2 דקות נוספות.
- 3. מוסיפים למחבת עם הבצל והשום את נקניק הקבנוס והפלפל החריף וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-5 דקות נוספות עד שהקבנוס משחים מעט.
- 4. לבסוף מוסיפים למחבת את העגבניות וממשיכים לטגן עוד כ4-5 דקות, עד שהעגבניות מתחילות להגיר נוזלים. מתבלים במלח ופלפל.
- 5. ממליחים את המים בסיר שרתחו בינתיים, מכניסים את הפסטה ומבשלים לדרגת אלדנטה. מסננים.
- 6. מערבבים את הפסטה עם רוטב העגבניות והקבנוס, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה וצנוברים ומגישים.