- 1. מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה.
-
- 2. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים שום ומטגנים 1-2 דקות נוספות.
-
- 3. מוסיפים למחבת עם הבצל והשום את נקניק הקבנוס והפלפל החריף וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-5 דקות נוספות עד שהקבנוס משחים מעט.
-
- 4. לבסוף מוסיפים למחבת את העגבניות וממשיכים לטגן עוד כ4-5 דקות, עד שהעגבניות מתחילות להגיר נוזלים. מתבלים במלח ופלפל.
-
- 5. ממליחים את המים בסיר שרתחו בינתיים, מכניסים את הפסטה ומבשלים לדרגת אלדנטה. מסננים.
-
- 6. מערבבים את הפסטה עם רוטב העגבניות והקבנוס, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה וצנוברים ומגישים.