וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה בולונז ביתי ומהיר

בולונז - מתכון פשוט ומהיר לקלאסיקה איטלקית מנצחת. ארוחה מושלמת וקלה להכנה שמתחסלת במהירות. למתכון המלא בוואלה! אוכל, הכנסו עכשיו >>>

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
  • בצל גדול קצוץ
  • גבעול סלרי קצוץ
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 2 עגבניות טריות חתוכות לקוביות
  • 2 כפות (אריזה קטנה) רסק עגבניות
  • כפית סוכר
  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • כף פפריקה מתוקה
  • רבע כוס מים
  • חבילת פסטה (500 גרם) שאוהבים (מומלץ פנה)
  • להגשה: מעט שמן זית לזילוף ועלי טימין טריים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמן במחבת כבדה, מטגנים את הגזר, הבצל והסלרי על אש גבוהה עד ריכוך (5-6 דקות).
  • 2. מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  • 3. מוסיפים את העגבניות החתוכות ואת רסק העגבניות.
  • 4. מוסיפים את הבשר, מפוררים ומבשלים אותו עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים את הפפריקה ואת המים. ממשיכים לבשל כעשרים דקות.
  • 5. בזמן הזה מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
  • 6. כאשר הפסטה מוכנה, מסננים את המים, מערבבים אותה עם רוטב הבולונז, מזלפים מעט שמן זית, מפזרים עלי טימין ומגישים.
  • פסטה סרדינים

  • פסטה ביתית עם בולונז

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

  • כדורי בשר ופסטה בסיר אחד

  • סאטה נודלס-נודלס מוקפץ עם שמן בוטנים

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

  • לזניה בשרית כשרה

  • טורטליני מח

  • כבדי עוף עם פסטה

  • רוטב בולונז קלאסי

  • קונכיות פסטה ברוטב שמנת

  • פאייה עגבניות, אפונה ופרושוטו

  • פאד תאי קלאסי

  • ספגטי פרימוורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully