וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרפדלה עם ראגו בשרים

במתכון הזה נשלב בין שני סוגי הבשרים: הטחון ונתח האונטריב שייצרו יחד רוטב עשיר וסמיך במיוחד. האונטריב הוא החלק המחבר בין הצוואר לאנטריקוט והוא מתאים מאוד לתבשילי קדירה ארוכים. אל תפחדו להגיש את התבשיל גם יום למחרת עם פסטה טרייה, להיפך, טעמיו יעמיקו וישתבחו

מתכון מאת: הלל תווקולי, מערכת וואלה

פסטה עם תבשיל ראגו. נמרוד סונדרס
פסטה עם תבשיל ראגו

מצרכים למתכון

  • ל -2 סועדים
  • לראגו:
  • 1 בצל בינוני חתוך לקוביות
  • 1 גזר בינוני חתןך לקוביות
  • 1 גבעול סלרי חתוך לקוביות
  • 200 גרם בשר טחון טרי
  • 200 גרם נתח אונטריב חתוך לקוביות 3X3 ס"מ
  • 100 גרם קמח (בערך 3/4 כוס)
  • קופסה שלמה של עגבניות משומרות מסוג פלטי
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • ציר עוף או בקר- לכיסוי
  • 5 כפות שמן זית
  • צרור תבלינים גדול קשור בחוט קשירה לקצבים המכיל ענפי סלרי, ענפי מרווה ובזיליקום
  • להגשה:
  • 360 גרם פסטה מכל סוג שאוהבים אני מעדיף פפרדלה ולבשל לפי הוראות היצרן
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 20 גרם חמאה
  • קורט מלח
  • קורט פלפל
  • גבינת פרמז'ן מגוררת לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. בסיר או מחבת גדולה התאימים להיכנס לתנור מטגנים את הירקות עם כף שמן זית עד להשחמה. מוציאים לקערה ושומרים בצד.
  • 2. מתבלים את הבשר הטחון במלח ופלפל ומטגנים בסיר (באותו סיר שטוגנו הירקות) עם 3 כפות שמן זית מוציאים לקערה ושומרים בצד.
  • 3. שמים את הקמח בצלחת, מקמחים מעט את קוביות האונטריב ומטגנים באותו הסיר עם כף שמן על מנת לסגור את הבשר מכל צד. מוציאים.
  • 4. הפעם מטכנים מעט את רסק העגבניות ומחזירים לסיר את הירקות, הבשר הטחון, וקוביות האונטריב ומוסיפים את העגבניות המשומרות ואת צרור התבלינים.
  • 5. שופכים על הראגו ציר בקר או ציר עוף עד לכיסוי (כ- 2 ס''מ מעל הראגו), מביאים לרתיחה ומיד לאחר מכן מכניסים לתנור שחומם ל- 145 מעלות לבישול למשך 4 שעות.
  • 6. להגשה: ממיסים במחבת את החמאה מוסיפים את תבשיל הראגו יחד עם הפסטה. תוך כדי הבישול מערבבים היטב עד לאיחוד הראגו עם הפסטה. שמים את הפסטה עם הראגו בצלחת הגשה ומפזרים מעל פרמז'ן ופטרוזיליה קצוצה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully