פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ראגו וויסבראטן

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ראגו וויסבראטן (יח
      ראגו וויסבראטן (יח"צ)

      מצרכים

      • ל-6 מנות:
      • 1 ק"ג נתח וויסבראטן, חתוך לקוביות
      • 3 גזרים חתוכים לקוביות
      • 3 בצלים קצוצים לקוביות
      • 3 גבעולי סלרי חתוכים לפיסות של 1 ס"מ
      • 1 כרישה קצוצה
      • 1 קולרבי חתוך לקוביות
      • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
      • 3 כפות רסק עגבניות
      • 2 כפות פפריקה מתוקה
      • 2 כפות סוכר
      • מלח לפי הטעם
      • פלפל שחור גרוס
      • 1 כף שום כתוש
      • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
      • חצי כוס שמן זית
      • 1 כוס יין אדום
      • 2 כוסות מים (או ציר ירקות או ציר בקר)

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים שמן זית בסיר רחב, מטגנים את קוביות הבשר כ-5 דקות ומעבירים לכלי אחר.
      • 2. מטגנים באותו סיר את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים את קוביות הגזר, סלרי, כרישה, קולרבי ופלפל אדום, ומטגנים כ-5 דקות, עד שהירקות מתרככים מעט.
      • 3. מוסיפים את הפפריקה ורסק העגבניות, מטגנים כ-2 דקות. מוסיפים סוכר, ומתבלים במלח ופלפל.
      • 4. מוסיפים את השום ואת היין. מטגנים 2 דקות, ומוסיפים את המים או הציר. מערבבים היטב, ומוסיפים את הבשר.
      • 5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כשעתיים. מערבבים כל חצי שעה. בדקות האחרונות טועמים, מתקנים תיבול, ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
      • 6. מגישים עם אורז לבן לצד הראגו, שיספוג את טעמי התבשיל.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -