וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראגו וויסבראטן

מתכון מאת: סהר רפאל, מערכת וואלה

ראגו וויסבראטן.
ראגו וויסבראטן

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 1 ק"ג נתח וויסבראטן, חתוך לקוביות
  • 3 גזרים חתוכים לקוביות
  • 3 בצלים קצוצים לקוביות
  • 3 גבעולי סלרי חתוכים לפיסות של 1 ס"מ
  • 1 כרישה קצוצה
  • 1 קולרבי חתוך לקוביות
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כוס שמן זית
  • 1 כוס יין אדום
  • 2 כוסות מים (או ציר ירקות או ציר בקר)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן זית בסיר רחב, מטגנים את קוביות הבשר כ-5 דקות ומעבירים לכלי אחר.
  • 2. מטגנים באותו סיר את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים את קוביות הגזר, סלרי, כרישה, קולרבי ופלפל אדום, ומטגנים כ-5 דקות, עד שהירקות מתרככים מעט.
  • 3. מוסיפים את הפפריקה ורסק העגבניות, מטגנים כ-2 דקות. מוסיפים סוכר, ומתבלים במלח ופלפל.
  • 4. מוסיפים את השום ואת היין. מטגנים 2 דקות, ומוסיפים את המים או הציר. מערבבים היטב, ומוסיפים את הבשר.
  • 5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כשעתיים. מערבבים כל חצי שעה. בדקות האחרונות טועמים, מתקנים תיבול, ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
  • 6. מגישים עם אורז לבן לצד הראגו, שיספוג את טעמי התבשיל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully