- 1. מחממים שמן זית בסיר רחב, מטגנים את קוביות הבשר כ-5 דקות ומעבירים לכלי אחר.
-
- 2. מטגנים באותו סיר את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים את קוביות הגזר, סלרי, כרישה, קולרבי ופלפל אדום, ומטגנים כ-5 דקות, עד שהירקות מתרככים מעט.
-
- 3. מוסיפים את הפפריקה ורסק העגבניות, מטגנים כ-2 דקות. מוסיפים סוכר, ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 4. מוסיפים את השום ואת היין. מטגנים 2 דקות, ומוסיפים את המים או הציר. מערבבים היטב, ומוסיפים את הבשר.
-
- 5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כשעתיים. מערבבים כל חצי שעה. בדקות האחרונות טועמים, מתקנים תיבול, ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
-
- 6. מגישים עם אורז לבן לצד הראגו, שיספוג את טעמי התבשיל.