פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פסטה עם בקר צרוב וצנוברים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קונצ'ילה ריגטה עם בקר צרוב, צנוברים, בצל ופטרוזיליה עבור ברילה (יח
      קונצ'ילה ריגטה עם בקר צרוב, צנוברים, בצל ופטרוזיליה עבור ברילה (יח"צ , נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • חבילת פסטה קונצ'ילה ריגטה (קונכיות)
      • 500 גרם בקר טחון
      • 3 בצלים חתוכים לקוביות
      • 4 שיני שום טריות וכתושות
      • חבילת פטרוזיליה קצוצה
      • מלח, פלפל
      • 3 כפות שמן זית
      • 4 כפות צנוברים קלויים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים בסיר רחב ושטוח כף שמן זית ומאדים את הבצל והשום עד להזהבה.
      • 2. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומוסיפים אותו למחבת. צורבים עד להשחמה תוך כדי פירור הבשר לגושים קטנים.
      • 3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ע"ג האריזה, מוסיפים את הפסטה לסיר הבשר עם 2 כפות ממי הבישול ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים צנוברים קלויים ופטרוזיליה קצוצה ומגישים.
      • טיפ: בקשו מהקצב שיטחן לכם צלעות וחזה.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -