פסטה עם בקר צרוב וצנוברים

מתכון מאת: בת חן דיאמנט בשיתוף ברילה, .
קונצ'ילה ריגטה עם בקר צרוב, צנוברים, בצל ופטרוזיליה עבור ברילה. נמרוד סונדרס,
קונצ'ילה ריגטה עם בקר צרוב, צנוברים, בצל ופטרוזיליה עבור ברילה(צילום: נמרוד סונדרס)

מצרכים

  • חבילת פסטה קונצ'ילה ריגטה (קונכיות)
  • 500 גרם בקר טחון
  • 3 בצלים חתוכים לקוביות
  • 4 שיני שום טריות וכתושות
  • חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • מלח, פלפל
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות צנוברים קלויים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים בסיר רחב ושטוח כף שמן זית ומאדים את הבצל והשום עד להזהבה.
  • 2. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומוסיפים אותו למחבת. צורבים עד להשחמה תוך כדי פירור הבשר לגושים קטנים.
  • 3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ע"ג האריזה, מוסיפים את הפסטה לסיר הבשר עם 2 כפות ממי הבישול ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים צנוברים קלויים ופטרוזיליה קצוצה ומגישים.
  • טיפ: בקשו מהקצב שיטחן לכם צלעות וחזה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully