פסטה עם בקר צרוב וצנוברים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חבילת פסטה קונצ'ילה ריגטה (קונכיות)
- 500 גרם בקר טחון
- 3 בצלים חתוכים לקוביות
- 4 שיני שום טריות וכתושות
- חבילת פטרוזיליה קצוצה
- מלח, פלפל
- 3 כפות שמן זית
- 4 כפות צנוברים קלויים
אופן ההכנה
- 1. מחממים בסיר רחב ושטוח כף שמן זית ומאדים את הבצל והשום עד להזהבה.
- 2. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומוסיפים אותו למחבת. צורבים עד להשחמה תוך כדי פירור הבשר לגושים קטנים.
- 3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ע"ג האריזה, מוסיפים את הפסטה לסיר הבשר עם 2 כפות ממי הבישול ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים צנוברים קלויים ופטרוזיליה קצוצה ומגישים.
- טיפ: בקשו מהקצב שיטחן לכם צלעות וחזה.