סאטה נודלס-נודלס מוקפץ עם שמן בוטנים

מתכון מאת: רוני מנדלמן פורת, מערכת וואלה!
מנות שמן בוטנים. אפיק גבאי
מנות שמן בוטנים

מצרכים

  • לזוג מנות:
  • 200 גרם אטריות ביצים מבושלות לפי הוראות יצרן (400 גרם לאחר בישול)
  • חופן פטריות שמפניון פרוסות
  • חופן שעועית ירוקה
  • חופן בצל לבן פרוס
  • חופן חזה עוף חתוך לרצועות
  • 1/4כוס שמן בוטנים לטיגון
  • לרוטב:
  • 6 כפות שמן בוטנים
  • 3 כפות חמאת בוטנים
  • 1/2 1 כוסות חלב קוקוס
  • 2 שיני שום קצוצות
  • כף סוכר
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1/2 כפית מלח
  • כפית צ'ילי אדום קצוץ
  • לערבב הכל יחד למשחה ללא גושים
  • להגשה:
  • בוטנים גרוסים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים ווק עם שמן בוטנים לחום גבוה. מטגנים את העוף בווק תוך כדי ערבוב.
  • 2. מוסיפים את שאר הירקות ומערבבים כשתי דקות.
  • 3. מוסיפים את הרוטב המוכן ומרתיחים, ברגע שהרוטב רותח מוסיפים את הנודלס מערבבים היטב.
  • 4. מצמצמים את הרוטב כדקה ומגישים מיד. מומלץ לזלף מעט שמן בוטנים מעל המנה להדגשת הטעם ולפזר בוטנים גרוסים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully