סאטה נודלס-נודלס מוקפץ עם שמן בוטנים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לזוג מנות:
- 200 גרם אטריות ביצים מבושלות לפי הוראות יצרן (400 גרם לאחר בישול)
- חופן פטריות שמפניון פרוסות
- חופן שעועית ירוקה
- חופן בצל לבן פרוס
- חופן חזה עוף חתוך לרצועות
- 1/4כוס שמן בוטנים לטיגון
- לרוטב:
- 6 כפות שמן בוטנים
- 3 כפות חמאת בוטנים
- 1/2 1 כוסות חלב קוקוס
- 2 שיני שום קצוצות
- כף סוכר
- 2 כפות רוטב סויה
- 1/2 כפית מלח
- כפית צ'ילי אדום קצוץ
- לערבב הכל יחד למשחה ללא גושים
- להגשה:
- בוטנים גרוסים
אופן ההכנה
- 1. מחממים ווק עם שמן בוטנים לחום גבוה. מטגנים את העוף בווק תוך כדי ערבוב.
- 2. מוסיפים את שאר הירקות ומערבבים כשתי דקות.
- 3. מוסיפים את הרוטב המוכן ומרתיחים, ברגע שהרוטב רותח מוסיפים את הנודלס מערבבים היטב.
- 4. מצמצמים את הרוטב כדקה ומגישים מיד. מומלץ לזלף מעט שמן בוטנים מעל המנה להדגשת הטעם ולפזר בוטנים גרוסים.