- 1. מערבבים את חומרי הרוטב.
-
- 2. קוצצים גס או טוחנים במעבד מזון את הבוטנים ואת הצ'ילי הגרוס.
-
- 3. מבשלים את הנודלס במים רותחים ומסננים. מערבבים את כל הירקות והטופו בקערה.
-
- 4. ת חזות העוף מנקים ומחלקים ל-4 מנות.
-
- 5. מחממים מחבת גדולה, רצוי מחבת גריל, משמנים מעט ומניחים את חזות העוף. במשך כל זמן ההכנה מברישים את העוף ברוטב.
-
- 6. מחממים ווק. מומלץ להכין כל מנה לחוד, וכך לשמור על פריכות המוצרים. יוצקים לווק בערך 3 כפות שמן, כשהשמן לוהט מטילים לתוכו רבע מהירקות. מקפיצים כחצי דקה, על אש גבוהה ככל האפשר. מוסיפים את האטריות ומקפיצים עד שהן חמות. יוצקים רבע מהרוטב, ממשיכים להקפיץ עד שהרוטב מתאדה.
-
- 7. מעבירים לקערת הגשה. מניחים מעל חזה עוף מוכן ובוזקים מעט בוטנים. בין מנה למנה יש לשטוף מעט את הווק במים חמים בלי סבון ולהלהיט אותו שוב.