יאקי סובה וסטייק עוף

מנת נודלס ועוף מבית היוצר של "ריבר-נודלס בר"

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מנת נודלס של רובר נודלס בר. מערכת וואלה!
מנת נודלס של רובר נודלס בר

מצרכים

  • 2 יחידות עוף "פרפרים"
  • בוטנים מטוגנים
  • 1/4 כפית צ'ילי יבש גרוס
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1/4 כוס רוטב סויה משובח
  • 4 כפות סוכר חום
  • 2 כפות יין שרי
  • 2 כפות חומץ-רצוי חומץ אורז
  • 2 כפיות שמן שומשום קלוי
  • לנודלס:
  • 600 גר' אטריות לנודלס
  • שמן קנולה לטיגון
  • כוס כרוב ירוק חתוך לקוביות
  • 6 בצלים ירוקים חתוכים גס
  • 2 גזרים פרוסים דק
  • כוס נבטי סויה (נבטים רגילים)
  • מגשית אפונה סינית
  • מעט ברוקולי מחולק לפרחים
  • כדאי: טופו חתוך לקוביות

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי הרוטב.
  • 2. קוצצים גס או טוחנים במעבד מזון את הבוטנים ואת הצ'ילי הגרוס.
  • 3. מבשלים את הנודלס במים רותחים ומסננים. מערבבים את כל הירקות והטופו בקערה.
  • 4. ת חזות העוף מנקים ומחלקים ל-4 מנות.
  • 5. מחממים מחבת גדולה, רצוי מחבת גריל, משמנים מעט ומניחים את חזות העוף. במשך כל זמן ההכנה מברישים את העוף ברוטב.
  • 6. מחממים ווק. מומלץ להכין כל מנה לחוד, וכך לשמור על פריכות המוצרים. יוצקים לווק בערך 3 כפות שמן, כשהשמן לוהט מטילים לתוכו רבע מהירקות. מקפיצים כחצי דקה, על אש גבוהה ככל האפשר. מוסיפים את האטריות ומקפיצים עד שהן חמות. יוצקים רבע מהרוטב, ממשיכים להקפיץ עד שהרוטב מתאדה.
  • 7. מעבירים לקערת הגשה. מניחים מעל חזה עוף מוכן ובוזקים מעט בוטנים. בין מנה למנה יש לשטוף מעט את הווק במים חמים בלי סבון ולהלהיט אותו שוב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully