נודלס ילדים של זוזוברה

כדאי ומומלץ להשרות את פרוסות העוף למשך 6-12 שעות. כך הוא יספוג היטב את טעמי המשרה

מתכון מאת: באדיבות מסעדת זוזוברה, מערכת וואלה!
נודלס ילדים בזוזוברה. נמרוד סונדרס
נודלס ילדים בזוזוברה

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 600 גרם אטריות קמח חיטה מבושלות
  • 400 גרם חזה עוף, פרוס אלכסונית לפרוסות דקות
  • משרה לעוף:
  • 1 כף סויה רגילה
  • 1 כף סויה מתוקה
  • 1 כף יין אורז סיני
  • 1 כף חומץ אורז
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף קורנפלור
  • 1 ביצה
  • למנה עצמה:
  • 150 מ"ל ציר ירקות מרוכז
  • 50 מ"ל קטשפ מניס (סויה מתוקה)
  • 30 מ"ל סויה דלת נתרן
  • 50 מ"ל יין שאושינג סיני
  • 30 גרם רסק פלפל אדום מתוק סיני
  • 1 כף שמן שומשום חרוך
  • 1 כפית עמילן תפוחי אדמה

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל מרכיבי המשרה יחד ומשרים את העוף הפרוס למשך 6-12 שעות.
  • 1. מבשלים בסיר את כל המרכיבים, למעט 50 מ"ל מציר הירקות וכפית עמילן תפוחי האדמה.
  • 2. בכוס נפרדת מערבבים את הציר הנותר עם העמילן.
  • 3. כשהרוטב מגיע לרתיחה, יוצקים את העמילן לרוטב, תוך כדי ערבוב, עד שהכל מסמיך. מכבים את האש.
  • הרכבת המנה:
  • 1. בווק עם מעט שמן תירס מטגנים את פרוסות העוף, עד שהגוון משתנה והופך לבן.
  • 2. מוסיפים את הרוטב יחד עם האטריות, ומקפיצים מספר שניות, עד שהרוטב מצטמצם ונספג באטריות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully