פרגיות וירקות בגלימת בצק

מתכון של חברת "אסם" לפרגיות וירקות בגלימת בצק

מתכון מאת: מערכת וואלה!

מצרכים

  • לבלילה:
  • 1 כוס קמח תופח אסם
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 1/4 כוס שומשום
  • 4-5 שיני שום כתושות
  • מים
  • לטיגון :
  • 1 קישוא
  • 500 גר' חזה עוף (פרגיות)
  • 1 סלסלת פטריות
  • 1בצל
  • קישוא
  • 2 פלפלים בצבעים שונים
  • נקניקיות קוקטייל
  • שמן לטיגון עמוק
  • להגשה :
  • קטשופ או רוטב אלף האיים אסם
  • פלח לימון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי הבלילה, עד לקבלת בלילה סמיכה.
  • 2. פורסים את העוף, הנקניקיות והירקות וטובלים בבלילה. מחממים את השמן ומטגנים.
  • 3. מגישים חם עם הרבה הרבה קטשופ או רוטב אלף האיים. מעטרים בפלח לימון.
  • פתיתי קוסקוס ישראלי בעשבי תבלין בניחוח עראק

  • נודלס עם ירקות מוקפצים

  • מקפא וניל ועוגיות

  • קציצות טלה בפיסטוק על מצע סלט קוסקוס חריף

  • חזה עוף במרינדת תפוזים וסילאן

  • עוף בקארי של השף אבי ביטון

  • פרגיות במילוי כבדים, בשר טחון וצנוברים

  • עוף בקולה ודבש

  • תבשיל עוף ממולא, קציצות וטחולים

  • עוף ממולא בשר

  • קציצות עוף על מצע תפוחי אדמה של סבתא צילה

  • עופיון ממולא אורז וחומוס

  • עוף צלוי עם כרוב ניצנים

  • כבד אווז עם תפוחי עץ בקרמל וקלבדוס

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully