פרגיות וירקות בגלימת בצק
מתכון של חברת "אסם" לפרגיות וירקות בגלימת בצק
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבלילה:
- 1 כוס קמח תופח אסם
- 2 ביצים
- 2 כפות סוכר
- קורט מלח
- 1/4 כוס שומשום
- 4-5 שיני שום כתושות
- מים
- לטיגון :
- 1 קישוא
- 500 גר' חזה עוף (פרגיות)
- 1 סלסלת פטריות
- 1בצל
- קישוא
- 2 פלפלים בצבעים שונים
- נקניקיות קוקטייל
- שמן לטיגון עמוק
- להגשה :
- קטשופ או רוטב אלף האיים אסם
- פלח לימון
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את חומרי הבלילה, עד לקבלת בלילה סמיכה.
- 2. פורסים את העוף, הנקניקיות והירקות וטובלים בבלילה. מחממים את השמן ומטגנים.
- 3. מגישים חם עם הרבה הרבה קטשופ או רוטב אלף האיים. מעטרים בפלח לימון.