קציצות טלה בפיסטוק על מצע סלט קוסקוס חריף

מתכון של חברת "אסם".

מתכון מאת: מערכת וואלה!

מצרכים

  • לקציצות:
  • 500 גר' בשר טלה טחון
  • 200 גר' פיסטוק קלוף שבור
  • 1 כפית בהרט
  • 1 בצל
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • שמן זית לטיגון
  • לסלט:
  • 1 חב' קוסקוס בינוני אסם (מוכן על פי הוראות היצרן)
  • ½ חב' כוסברה
  • ½ חב' פטרוזיליה
  • 1 כף סומק
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 חציל
  • מיץ מלימון אחד
  • פלפל ומלח לפי הטעם
  • לעיטור:
  • טחינה
  • פיסטוקים

אופן ההכנה

  • קוצצים את הבצל, מערבבים את כל החומרים יחד, יוצרים קציצות, מטגנים בשמן זית או צולים על הגריל.
  • במקביל מכינים את הסלט:
  • 1. מקלפים את החציל כמו זברה (פרוסה כן ופרוסה לא) חותכים לקוביות ומשחימים בטיגון או בצלייה בשמן זית ומלח.
  • 3. קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה ומערבבים עם שאר המרכיבים.
  • 4. מניחים את הסלט כמצע למנה או מעצבים בפורמה. מניחים מעל את הקציצות, מעטרים בטחינה ופיסטוק ומגישים חם.
  • מדליוני עוף ממולאים בדואט פטריות ברוטב חריף מתוק

  • פתיתי קוסקוס ישראלי בעשבי תבלין בניחוח עראק

  • נודלס עם ירקות מוקפצים

  • מקפא וניל ועוגיות

  • קציצות ברוטב מטבוחה

  • קציצות מעקודה עם טונה

  • טלה עם פול וטחינה

  • עג'ה - לביבות ירק

  • לביבות תפוחי אדמה ממרכיב אחד

  • קציצות דגים ברוטב עגבניות פיקנטי

  • מקלובה קציצות ואורז

  • קציצות בקארי עגבניות

  • אל מעשוקה

  • כדורי בשר יווניים עם אפונה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully