מתכונים חמים

קציצות טלה בפיסטוק על מצע סלט קוסקוס חריף

מתכון של חברת "אסם".

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

מחשבון המרות

מצרכים

  • לקציצות:
  • 500 גר' בשר טלה טחון
  • 200 גר' פיסטוק קלוף שבור
  • 1 כפית בהרט
  • 1 בצל
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • שמן זית לטיגון
  • לסלט:
  • 1 חב' קוסקוס בינוני אסם (מוכן על פי הוראות היצרן)
  • ½ חב' כוסברה
  • ½ חב' פטרוזיליה
  • 1 כף סומק
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 חציל
  • מיץ מלימון אחד
  • פלפל ומלח לפי הטעם
  • לעיטור:
  • טחינה
  • פיסטוקים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • קוצצים את הבצל, מערבבים את כל החומרים יחד, יוצרים קציצות, מטגנים בשמן זית או צולים על הגריל.
  • במקביל מכינים את הסלט:
  • 1. מקלפים את החציל כמו זברה (פרוסה כן ופרוסה לא) חותכים לקוביות ומשחימים בטיגון או בצלייה בשמן זית ומלח.
  • 3. קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה ומערבבים עם שאר המרכיבים.
  • 4. מניחים את הסלט כמצע למנה או מעצבים בפורמה. מניחים מעל את הקציצות, מעטרים בטחינה ופיסטוק ומגישים חם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully