פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קציצות טלה בפיסטוק על מצע סלט קוסקוס חריף

      מתכון של חברת "אסם".

      3 מדרגים / 3.23 כוכבים

      מצרכים

      • לקציצות:
      • 500 גר' בשר טלה טחון
      • 200 גר' פיסטוק קלוף שבור
      • 1 כפית בהרט
      • 1 בצל
      • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
      • שמן זית לטיגון
      • לסלט:
      • 1 חב' קוסקוס בינוני אסם (מוכן על פי הוראות היצרן)
      • ½ חב' כוסברה
      • ½ חב' פטרוזיליה
      • 1 כף סומק
      • 1/2 כוס שמן זית
      • 1 חציל
      • מיץ מלימון אחד
      • פלפל ומלח לפי הטעם
      • לעיטור:
      • טחינה
      • פיסטוקים

      אופן ההכנה

      • קוצצים את הבצל, מערבבים את כל החומרים יחד, יוצרים קציצות, מטגנים בשמן זית או צולים על הגריל.
      • במקביל מכינים את הסלט:
      • 1. מקלפים את החציל כמו זברה (פרוסה כן ופרוסה לא) חותכים לקוביות ומשחימים בטיגון או בצלייה בשמן זית ומלח.
      • 3. קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה ומערבבים עם שאר המרכיבים.
      • 4. מניחים את הסלט כמצע למנה או מעצבים בפורמה. מניחים מעל את הקציצות, מעטרים בטחינה ופיסטוק ומגישים חם.

      עוד מתכוני כבש/טלה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -