מתכונים חמים

מדליוני עוף ממולאים בדואט פטריות ברוטב חריף מתוק

מתכון של חברת "אסם"

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 יח' חזה עוף
  • 6 יח' פטריות שמפניון
  • 6 יח' פטריות יער/פורטבלו
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 4-6 כפות שמן לטיגון
  • 4 כפות בוטנים קלויים גרוסים
  • 1 כוס קמח תופח אסם
  • לרוטב:
  • 10 כפות קטשופ אסם
  • 2-4 כפות ממרח בוטנים
  • 1-2 שיני שום כתושות
  • 1/2 -1/4 כפית צ'ילי
  • לעיטור:
  • ½ 1 כפות ג'ינג'ר מגורר
  • 4 כפות בוטנים גרוסים
  • מעט שמיר
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את חזה העוף כמו לשניצל (לא לדפוק), ומתבלים במעט מלח ופלפל.
  • 2. קוצצים את הפטריות ומניחים בחלקו התחתון של חזה העוף. מפזרים שברי בוטנים ומגלגלים.
  • 3. מקמחים את חזה העוף ומטגנים במעט שמן חם. במקביל, מערבבים את כל חומרי הרוטב.
  • 4. שופכים את הרוטב על העוף ברוטב ואופים בתנור בחום של 180-200 מעלות למשך כ-7-8 דקות.
  • 5. מגישים חם ומיד מעוטר בג'ינג'ר ובוטנים על מצע שמיר קצוץ.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully