עוף ממולא בשר

מתכון מאת: אבי לוי, מערכת וואלה!
עוף ממולא בשר. אפיק גבאי, אפיק גבאי
עוף ממולא בשר(צילום: אפיק גבאי)

מצרכים

    • עוף שלם טרי ונקי במשקל 1.2-1.5 ק"ג שטוף ונקי מבפנים ומבחוץ
    • 500 גרםבשר טחון בקר (עדיף צוואר)
    • 3 ביצים
    • בצל קצוץ דק
    • מעטשמן לטיגון
    • 3 שיני שום כתושות
    • מלח (לפי הטעם)
    • פלפל (לפי הטעם)
    • כפיתכמון
    • כפיתפלפל שאטה (לא חובה)

אופן ההכנה

איך מכינים עוף ממולא בשר?

  • 1מחממים תנור ל-180 מעלות במצב גריל.
  • 2במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש והתבלינים ומטגנים עוד כ- 3 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה קלה.
  • 3מוסיפים את הביצים לתערובת הבשר ומערבבים (כמו בהכנת מקושקשת). מוסיפים את פלפל השאטה (לחובבי הפיקנטי, לא חובה).
  • 4פותחים את העוף וממלאים אותו בתערובת הבשר. סוגרים את הפתח עם שני קיסמים ומכניסים לתנור לשעה וחצי (עד שהעוף שחום). מומלץ להגיש עם פרוסות תפוחי אדמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully