וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף ממולא בשר

מתכון מאת: אבי לוי, מערכת וואלה

קל להכנה,4 סועדים
עוף ממולא בשר. אפיק גבאי, אפיק גבאי
עוף ממולא בשר/אפיק גבאי

מצרכים למתכון

    • עוף שלם טרי ונקי במשקל 1.2-1.5 ק"ג שטוף ונקי מבפנים ומבחוץ
    • 500גרםבשר טחון בקר (עדיף צוואר)
    • 3ביצים
    • בצל קצוץ דק
    • מעטשמן לטיגון
    • 3שיני שום כתושות
    • מלח (לפי הטעם)
    • פלפל (לפי הטעם)
    • כפיתכמון
    • כפיתפלפל שאטה (לא חובה)

אופן ההכנה

איך מכינים עוף ממולא בשר?

  • 1
    מחממים תנור ל-180 מעלות במצב גריל.
  • 2
    במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש והתבלינים ומטגנים עוד כ- 3 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה קלה.
  • 3
    מוסיפים את הביצים לתערובת הבשר ומערבבים (כמו בהכנת מקושקשת). מוסיפים את פלפל השאטה (לחובבי הפיקנטי, לא חובה).
  • 4
    פותחים את העוף וממלאים אותו בתערובת הבשר. סוגרים את הפתח עם שני קיסמים ומכניסים לתנור לשעה וחצי (עד שהעוף שחום). מומלץ להגיש עם פרוסות תפוחי אדמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully