פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוף ממולא בשר

      3 מדרגים / 3.36 כוכבים

      עוף ממולא בשר (אפיק גבאי)
      עוף ממולא בשר (אפיק גבאי)

      מצרכים

        • עוף שלם טרי ונקי במשקל 1.2-1.5 ק"ג שטוף ונקי מבפנים ומבחוץ
        • 500 גרםבשר טחון בקר (עדיף צוואר)
        • 3 ביצים
        • בצל קצוץ דק
        • מעטשמן לטיגון
        • 3 שיני שום כתושות
        • מלח (לפי הטעם)
        • פלפל (לפי הטעם)
        • כפיתכמון
        • כפיתפלפל שאטה (לא חובה)

      אופן ההכנה

        איך מכינים עוף ממולא בשר ?

      • מחממים תנור ל-180 מעלות במצב גריל.
      • במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש והתבלינים ומטגנים עוד כ- 3 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה קלה.
      • מוסיפים את הביצים לתערובת הבשר ומערבבים (כמו בהכנת מקושקשת). מוסיפים את פלפל השאטה (לחובבי הפיקנטי, לא חובה).
      • פותחים את העוף וממלאים אותו בתערובת הבשר. סוגרים את הפתח עם שני קיסמים ומכניסים לתנור לשעה וחצי (עד שהעוף שחום). מומלץ להגיש עם פרוסות תפוחי אדמה.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -