וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף ממולא בשר

מתכון מאת: אבי לוי, מערכת וואלה

קל להכנה,4 סועדים
עוף ממולא בשר. אפיק גבאי, אפיק גבאי
עוף ממולא בשר/אפיק גבאי

מצרכים למתכון

    • עוף שלם טרי ונקי במשקל 1.2-1.5 ק"ג שטוף ונקי מבפנים ומבחוץ
    • 500גרםבשר טחון בקר (עדיף צוואר)
    • 3ביצים
    • בצל קצוץ דק
    • מעטשמן לטיגון
    • 3שיני שום כתושות
    • מלח (לפי הטעם)
    • פלפל (לפי הטעם)
    • כפיתכמון
    • כפיתפלפל שאטה (לא חובה)

אופן ההכנה

איך מכינים עוף ממולא בשר?

  • 1
    מחממים תנור ל-180 מעלות במצב גריל.
  • 2
    במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש והתבלינים ומטגנים עוד כ- 3 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה קלה.
  • 3
    מוסיפים את הביצים לתערובת הבשר ומערבבים (כמו בהכנת מקושקשת). מוסיפים את פלפל השאטה (לחובבי הפיקנטי, לא חובה).
  • 4
    פותחים את העוף וממלאים אותו בתערובת הבשר. סוגרים את הפתח עם שני קיסמים ומכניסים לתנור לשעה וחצי (עד שהעוף שחום). מומלץ להגיש עם פרוסות תפוחי אדמה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully