פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוף ממולא בשר

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוף ממולא בשר וזיתים (אפיק גבאי)
      עוף ממולא בשר וזיתים (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 1 עוף שלם טרי ונקי במשקל 1.2-1.5 ק"ג שטוף ונקי מבפנים ומבחוץ
      • 500 גרם בשר בקר טחון (עדיף צוואר)
      • 3 ביצים
      • 1 בצל קצוץ דק
      • 3 שיני שום כתושות
      • מלח ופלפל
      • 1 כפית כמון
      • 1 כפית פלפל שאטה- לא חובה

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש והתבלינים ומטגנים עוד כ- 3 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה קלה.
      • 3. מוסיפים את הביצים ומערבבים את תערובת הבשר והביצים כמו חביתה מקושקשת. לחובבי הפיקנטי, בשלב זה ניתן להוסיף כפית שאטה גרוס לתערובת.
      • 4. פותחים את העוף וממלאים אותו בתערובת הבשר. סוגרים את הפתח עם שני קיסמים ומכניסים לתנור על מצב גריל לשעה וחצי, עד שהעוף שחום.
      • 5. מומלץ להגיש עם פרוסות תפוחי אדמה.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -