פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עופיון ממולא אורז וחומוס

      עומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" מגיש מנה שכולה טעמים עמוקים, חזקים, בלתי מתפשרים, שמעליהם מרחף לימון כבוש נהדר וחמצמץ.

      3 מדרגים / 3.41 כוכבים

      מצרכים

      • ל-5 מנות:
      • 2 עופיונים
      • מלח ופלפל שחור טחון טרי
      • ¼ כוס שמן זית
      • 1 בצל לבן גדול קצוץ
      • 5 שיני שום חצויות
      • 1-2 פלפלים ירוקים חריפים
      • 2 כפות אריסה
      • ½ כוס כוסברה קצוצה
      • 1 כף כורכום
      • 5 כפות לימונים כבושים קצוצים
      • 1 כוס אורז מלא
      • 2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-220 מעלות.
      • 2. מחממים סיר עם שמן זית ומטגנים בצל, שום, פלפל חריף ואריסה. מוסיפים כוסברה קצוצה, כורכום ולימון כבוש. מטגנים חמש דקות.
      • 3. מוסיפים גרגירי חומוס ואורז ומערבבים היטב. מלאים את העוף בתערובת האורז והחומוס ומכניסים לתנור לרבע שעה.
      • 4. מנמיכים את החום ל-160 מעלות וממשיכים עוד 45 דקות.
      • 5. מגישים חם.

      עוד מתכוני חומוס

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -