וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עופיון ממולא בג'ינג'ר ותאנים ברוטב חריף מתוק

עופיון ממולא- מתכון של חברת "ליוונט" ו"באר טוביה עופות איכות"

מתכון מאת: מערכת וואלה

עופיון ממולא בגינגר ותאנים ברוטב חריף מתוק (אסם). מערכת וואלה
עופיון ממולא בגינגר ותאנים ברוטב חריף מתוק (אסם)

מצרכים למתכון

  • 1 עופיון מבית "עופות איכות באר טוביה"
  • 8 תאנים טריות
  • 50 גר' ג'ינג'ר מסוכר
  • 20 גר' פקאן מסוכר
  • לרוטב :
  • ½ כפית צ'ילי
  • 4 כפות סוכר חום
  • 6 כפות סויה
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף ג'ינג'ר מסוכר

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים יחד את התאנים, הג'ינג'ר והפקאן.
  • 2. ממלאים העופיון.
  • 3. במקביל מערבבים את כל חומרי הרוטב.
  • 4. מושחים היטב את העופיון ומכניסים לתנור בחום 200-180 מעלות ל- 35-30 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully