ארטישוק ממולא בקוסקוס
מתכון של חברת "ליוונט" ו"קוסקוס מזון" לארטישוק ממולא בקוסקוס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 10 תחתיות ארטישוק
- 3 רימונים
- 1 שקית קוסקוס מוכנה של "קוסקוס זה משפחה חמה"
- 250 גר' בשר כבש טחון
- 1 צרור פטרוזיליה
- 1 בצל
- 1 כפית בהרט
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. קוצצים את הפטרוזיליה. קוצצים או מגררים את הבצל.
- 2. מערבבים יחד את הבשר, הקוסקוס, הפטרוזיליה, הבצל והתבלינים.
- 3. ממלאים את תחתיות הארטישוק, סוחטים את הרימונים.
- 4. יוצקים מעל ומכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות לכ 15-20 דקות.
- 5. מגישים חם מעוטר בגרעיני רימון ובעירית.