פרגית ממולאת באורז ושקדים צלויה ברוזטה
רוזטה היא משקה המבוסס על שקדים, וכשהיא עוטפת פרגית ממולאת באורז ושקדים, הטעם פשוט אלוהי. מתכון באדיבות "ליוונט" ו"באר טוביה עופות איכות"
פרגית ממולאת באורז ושקדים צלויה ברוזטה (אסם) (צילום: מערכת וואלה! NEWS)
מחשבון המרות
- 1 פרגית מבית "עופות איכות באר טוביה"
- 1 כוס אורז מבושל
- 2 בצלים מטוגנים
- שקדים קלויים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- לרוטב:
- ¼ כוס רוזטה
- 1 כף עראק
- 1. מערבבים את האורז עם השקדים, התבלינים והבצל המטוגן.
- 2. ממלאים את הפרגית בתערובת.
- 3. מערבבים את העראק והרוזטה ומושחים את הפרגית.
- 4. צולים בתנור בחום 200-180 מעלות , 35-30 דקות, מוציאים מס' פעמים למשיחות חוזרות.
- 5. מוציאים מהתנור, יוצקים מעל את הרוזטה ומגישים חם ומיד.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה