פרגית ממולאת באורז ושקדים צלויה ברוזטה
רוזטה היא משקה המבוסס על שקדים, וכשהיא עוטפת פרגית ממולאת באורז ושקדים, הטעם פשוט אלוהי. מתכון באדיבות "ליוונט" ו"באר טוביה עופות איכות"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 פרגית מבית "עופות איכות באר טוביה"
- 1 כוס אורז מבושל
- 2 בצלים מטוגנים
- שקדים קלויים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- לרוטב:
- ¼ כוס רוזטה
- 1 כף עראק
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את האורז עם השקדים, התבלינים והבצל המטוגן.
- 2. ממלאים את הפרגית בתערובת.
- 3. מערבבים את העראק והרוזטה ומושחים את הפרגית.
- 4. צולים בתנור בחום 200-180 מעלות , 35-30 דקות, מוציאים מס' פעמים למשיחות חוזרות.
- 5. מוציאים מהתנור, יוצקים מעל את הרוזטה ומגישים חם ומיד.