וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרינדת בירה, עשבי תיבול ודבש

מרינדה על בסיס בירה, עשבי תיבול ודבש שמתאימה לעופות ובשרים – מושלמת לעל האש ביום העצמאות

מתכון מאת: תום פרנץ, שף הבית של קונסטרוקטה, מערכת וואלה אוכל

10 דקות עבודה,קלי קלות
מרינדת בירה ועשבי תיבול של תום פרנץ. Rachel Claire,
מרינדת בירה ועשבי תיבול של תום פרנץ/Rachel Claire

מצרכים למתכון

    • 240מ״לבירה כהה, כמו גינס (כוס)
    • 4שיני שום קצוצות דק
    • 2כפותרוטב סויה
    • ½בצל קצוץ דק
    • 1כףרוטב ווסטרשיר
    • 1כףחרדל דיז'ון
    • 1כףטרגון טרי קצוץ
    • 1כףפטרוזיליה קצוצה דק
    • 1כףדבש או סילאן
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

איך מכינים מרינדת בירה, עשבי תיבול ודבש?

  • 1
    מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערה.
  • 2
    מוסיפים את הבשר - נתחי פרגיות, קוביות אנטריקוט, כנפי עוף, נתחי פרגית הודו וכל מה שאוהבים, משהים יחד לפחות שעה.
  • 3
    מוציאים מהמרינדה, מברישים במעט שמן זית וצולים את הבשר.
  • 4
    בינתיים את המרינדה מעבירים לסיר קטן ומצמצמים עד להסמכה בסיר קטן. מגישים עם הבשר הצלוי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully