מרינדת בירה, עשבי תיבול ודבש
מרינדה על בסיס בירה, עשבי תיבול ודבש שמתאימה לעופות ובשרים – מושלמת לעל האש ביום העצמאות
מתכון מאת:
10 דקות עבודה,קלי קלות
מצרכים למתכון
- 240מ״לבירה כהה, כמו גינס (כוס)
- 4שיני שום קצוצות דק
- 2כפותרוטב סויה
- ½בצל קצוץ דק
- 1כףרוטב ווסטרשיר
- 1כףחרדל דיז'ון
- 1כףטרגון טרי קצוץ
- 1כףפטרוזיליה קצוצה דק
- 1כףדבש או סילאן
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים מרינדת בירה, עשבי תיבול ודבש?
- 1מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערה.
- 2מוסיפים את הבשר - נתחי פרגיות, קוביות אנטריקוט, כנפי עוף, נתחי פרגית הודו וכל מה שאוהבים, משהים יחד לפחות שעה.
- 3מוציאים מהמרינדה, מברישים במעט שמן זית וצולים את הבשר.
- 4בינתיים את המרינדה מעבירים לסיר קטן ומצמצמים עד להסמכה בסיר קטן. מגישים עם הבשר הצלוי.