מרינדת בירה, עשבי תיבול ודבש

מרינדה על בסיס בירה, עשבי תיבול ודבש שמתאימה לעופות ובשרים – מושלמת לעל האש ביום העצמאות

מתכון מאת: תום פרנץ, שף הבית של קונסטרוקטה, מערכת וואלה! אוכל
מרינדת בירה ועשבי תיבול של תום פרנץ(צילום: Rachel Claire)

מצרכים

    • 240 מ״לבירה כהה, כמו גינס (כוס)
    • 4 שיני שום קצוצות דק
    • 2 כפותרוטב סויה
    • ½ בצל קצוץ דק
    • 1 כףרוטב ווסטרשיר
    • 1 כףחרדל דיז'ון
    • 1 כףטרגון טרי קצוץ
    • 1 כףפטרוזיליה קצוצה דק
    • 1 כףדבש או סילאן
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

איך מכינים מרינדת בירה, עשבי תיבול ודבש?

  • 1מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערה.
  • 2מוסיפים את הבשר - נתחי פרגיות, קוביות אנטריקוט, כנפי עוף, נתחי פרגית הודו וכל מה שאוהבים, משהים יחד לפחות שעה.
  • 3מוציאים מהמרינדה, מברישים במעט שמן זית וצולים את הבשר.
  • 4בינתיים את המרינדה מעבירים לסיר קטן ומצמצמים עד להסמכה בסיר קטן. מגישים עם הבשר הצלוי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully