וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גולאש עם שוקי עוף

תבשיל הונגרי קלאסי ומנצח עם נוכחות מרשימה של פפריקה. מטגנים שוקי עוף ומבשלים בציר ירקות עשיר עם פלפלים, גזר ותפוח אדמה

מתכון מאת: רון ביאלה, מערכת וואלה!

גולאש. מערכת וואלה!
גולאש

מצרכים למתכון

  • 10 שוקי עוף
  • מלח ים
  • פלפל שחור
  • 4 פלפלים אדומים חתוכים גס
  • 2 תפוחי אדמה פרוסים גס
  • 3 גזרים פרוסים גס
  • 3 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
  • פלפל חריף קטן – לא חובה
  • עגבניה מרוסקת
  • חצי ליטר מים
  • 4 עלי דפנה

אופן ההכנה

  • 1. מעסים את שוקי העוף בפלפל ומלח ומשהים מעט.
  • 2. בסיר ברזל כבד ורחב מחממים שמן זית ומטגנים את שוקי העוף מכל הצדדים. מוציאים את השוקיים מהסיר ומספיגים את עודפי השמן בנייר סופג.
  • 3. מנמיכים את האש ללהבה בינונית ומאדים את הפלפלים והפפריקה כ-3 דקות.
  • 4. מוסיפים את הגזר ומוזגים את העגבניה המרוסקת לסיר דרך מסננת. מוסיפים חצי ליטר מים, עלי דפנה, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית כ-20 דקות.
  • 5. מוסיפים את תפוחי האדמה ואת שוקי העוף, מכסים אותם בנייר אפייה שגזרנו לצורת עיגול ומבשלים כחצי שעה על אש בינונית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully