פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      גולאש עם שוקי עוף

      תבשיל הונגרי קלאסי ומנצח עם נוכחות מרשימה של פפריקה. מטגנים שוקי עוף ומבשלים בציר ירקות עשיר עם פלפלים, גזר ותפוח אדמה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      גולאש (מערכת וואלה! NEWS)
      גולאש (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • 10 שוקי עוף
      • מלח ים
      • פלפל שחור
      • 4 פלפלים אדומים חתוכים גס
      • 2 תפוחי אדמה פרוסים גס
      • 3 גזרים פרוסים גס
      • 3 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
      • פלפל חריף קטן – לא חובה
      • עגבניה מרוסקת
      • חצי ליטר מים
      • 4 עלי דפנה

      אופן ההכנה

      • 1. מעסים את שוקי העוף בפלפל ומלח ומשהים מעט.
      • 2. בסיר ברזל כבד ורחב מחממים שמן זית ומטגנים את שוקי העוף מכל הצדדים. מוציאים את השוקיים מהסיר ומספיגים את עודפי השמן בנייר סופג.
      • 3. מנמיכים את האש ללהבה בינונית ומאדים את הפלפלים והפפריקה כ-3 דקות.
      • 4. מוסיפים את הגזר ומוזגים את העגבניה המרוסקת לסיר דרך מסננת. מוסיפים חצי ליטר מים, עלי דפנה, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית כ-20 דקות.
      • 5. מוסיפים את תפוחי האדמה ואת שוקי העוף, מכסים אותם בנייר אפייה שגזרנו לצורת עיגול ומבשלים כחצי שעה על אש בינונית.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -