פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כבד אווז עם תפוחי עץ בקרמל וקלבדוס

      מתכון של מסעדת "ננה בר"

      2 מדרגים / 3.38 כוכבים

      כבד אווז על תפוחים מקורמלים (דנה מאירזון)
      כבד אווז על תפוחים מקורמלים (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • חומרים:
      • 400 גרם כבד אווז
      • 3 יחידות תפוח עץ גרנד סמיט
      • כף סוכר
      • 25 גרם חמאה
      • 30 מ"ל ליקר קלבדוס
      • חופן טרגון קצוץ

      אופן ההכנה

      • 1. קולפים את התפוחים וחותכים לפרוסות עבות.
      • 2. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים תפוחים ומשחימים אותם. מוסיפים את הסוכר ומקרמלים עד קבלת צבע חום-זהוב.
      • 3. מוסיפים קלבדוס ומדליקים עד לזיגוג התפוחים. בסוף מוסיפים את הטרגון.
      • 4. חותכים את כבד האווז ל 4 פרוסות. מחממים מחבת, מוסיפים לכבד האווז מלח ופלפל ומטגנים 1-2 דקות בכל צד עד קבלת צבע חום ומרקם רך וקרמי בפנים.
      • 5. בצלחת מסדרים במרכז את התפוחים, מעל כבד אווז ומסביב את רוטב הקלבדוס.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -