פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      כבדי עוף עם תפוחים ובצל

      מתכון של אלינוער רבין בשיתוף עם טולמנ'ס.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      כבדי עוף ( צילום יעקב הררי לטולמנס ) (מערכת וואלה! NEWS)
      כבדי עוף ( צילום יעקב הררי לטולמנס ) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • 1/2 קילו כבדי עוף
      • שמן לטיגון
      • מלח ופלפל שחור גרוס דק
      • 2 בצלים גדולים פרוסים ומופרדים לטבעות
      • 3 תפוחי זהוב קלופים ופרוסים בעובי ס"מ

      אופן ההכנה

      • 1. מנגבים את כבדי העוף במגבות נייר ומטגנים מכל הצדדים. מוציאים מהמחבת ומתבלים במלח ופלפל.
      • 2. מטגנים באותה מחבת את פרוסות הבצל עד שהן מקבלות צבע זהוב, מוסיפים לכבדים.
      • 3. מטגנים את פרוסות התפוחים עד שהן זהובות. מוסיפים למחבת את התפוחים והבצלים, מחממים על אש בינונית ומגישים.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -