כבדי עוף עם תפוחים ובצל
מתכון של אלינוער רבין בשיתוף עם טולמנ'ס.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 קילו כבדי עוף
- שמן לטיגון
- מלח ופלפל שחור גרוס דק
- 2 בצלים גדולים פרוסים ומופרדים לטבעות
- 3 תפוחי זהוב קלופים ופרוסים בעובי ס"מ
אופן ההכנה
- 1. מנגבים את כבדי העוף במגבות נייר ומטגנים מכל הצדדים. מוציאים מהמחבת ומתבלים במלח ופלפל.
- 2. מטגנים באותה מחבת את פרוסות הבצל עד שהן מקבלות צבע זהוב, מוסיפים לכבדים.
- 3. מטגנים את פרוסות התפוחים עד שהן זהובות. מוסיפים למחבת את התפוחים והבצלים, מחממים על אש בינונית ומגישים.