כבדי עוף עם תפוחים ובצל

מתכון של אלינוער רבין בשיתוף עם טולמנ'ס.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
כבדי עוף ( צילום יעקב הררי לטולמנס ). מערכת וואלה!
כבדי עוף ( צילום יעקב הררי לטולמנס )

מצרכים

  • 1/2 קילו כבדי עוף
  • שמן לטיגון
  • מלח ופלפל שחור גרוס דק
  • 2 בצלים גדולים פרוסים ומופרדים לטבעות
  • 3 תפוחי זהוב קלופים ופרוסים בעובי ס"מ

אופן ההכנה

  • 1. מנגבים את כבדי העוף במגבות נייר ומטגנים מכל הצדדים. מוציאים מהמחבת ומתבלים במלח ופלפל.
  • 2. מטגנים באותה מחבת את פרוסות הבצל עד שהן מקבלות צבע זהוב, מוסיפים לכבדים.
  • 3. מטגנים את פרוסות התפוחים עד שהן זהובות. מוסיפים למחבת את התפוחים והבצלים, מחממים על אש בינונית ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully