- 1. מכינים את הרוטב: בסיר קטן, מזהיבים את הבצל הקצוץ ומוסיפים את תפוח העץ והשום. מטגנים קלות.
-
- 2. מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה.
-
- 3. מנמיכים את האש, לוקחים מעט מהרוטב שבסיר ומערבבים עם הקארי. מוסיפים לסיר.
-
- 4. מוסיפים ג'ינג'ר, מלח ופלפל לבן.
-
- 5. ממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהרוטב מסמיך. (כ 5 דקות).
-
- 6. טועמים, מתקנים תיבול ומכבים את האש.
-
- 7. מכינים 3 קערות: אחת עם קמח, אחת עם ביצים טרופות ואחת עם תערובת של פירורי לחם, שקדים, בוטנים ושומשום.
-
- 8. מועכים בננה גדולה במזלג.
-
- 9. מניחים על גבי משטח עבודה נתח של חזה עוף (אם יש צורך מדקקים אותו עוד), מורחים שכבה דקה של מחית בננה על מחצית מהשטח וסוגרים בקיפול את המחצית שאיננה מרוחה.
-
- 10. מהדקים בעדינות בשוליים וטובלים בקמח.
-
- 11. טובלים בביצים הטרופות ולאחר מכן בתערובת הפירורים. כך ממשיכים עם שאר הנתחים.
-
- 12. כשכל הנתחים מצופים, מחממים שמן במחבת ומטגנים עד להזהבה. הופכים ומטגנים גם את הצד השני.
-
- 13. נזהרים מאד לא לשרוף את הציפוי ואם יש צורך, מחליפים את השמן במהלך הטיגון.
-
- 14. מוציאים ומניחים על גבי נייר סופג.
-
- 15. מכניסים את השניצלים לתנור חם למשך 10 5 דקות.
-
- 16. בינתיים, מחממים את הרוטב ומרכיבים את המנה.
-
- 17. מניחים על גבי צלחת אורז לבן, לידו מניחים את השניצל ומסביב, מעט מן הרוטב.
-
- 18. אפשר לפזר על המנה תערובת של בוטנים ו/או אגוזי קשיו גרוסים וקוקוס קלוי.