שניצל גויאבה

מתכון פשוט וטעים של ניר צוק, לאוהבי גויאבות בלבד

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מוס גויאבה (מועצת הפירות). מערכת וואלה!
מוס גויאבה (מועצת הפירות)

מצרכים

  • חומרים (ל-4 מנות):
  • 4 גויאבות
  • 30 מ"ל חלב
  • 2 ביצים
  • מעט קמח לקימוח
  • 100 גרם קוקוס טחון
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • חמאה לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערית את החלב עם הביצים ובקערית שנייה את הסוכר והקוקוס.
  • 2. פורסים כל גויאבה לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מקמחים קלות ומנערים את עודפי הקמח.
  • 3. טובלים בתערובת החלב והביצים ואז בזו של אבקת הסוכר והקוקוס. מטגנים בחמאה משני הצדדים עד להזהבה. מפזרים מעל אבקת סוכר.
  • 3. מגישים חם עם גלידה בצד

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully