שניצל גויאבה
מתכון פשוט וטעים של ניר צוק, לאוהבי גויאבות בלבד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים (ל-4 מנות):
- 4 גויאבות
- 30 מ"ל חלב
- 2 ביצים
- מעט קמח לקימוח
- 100 גרם קוקוס טחון
- 100 גרם אבקת סוכר
- חמאה לטיגון
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערית את החלב עם הביצים ובקערית שנייה את הסוכר והקוקוס.
- 2. פורסים כל גויאבה לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מקמחים קלות ומנערים את עודפי הקמח.
- 3. טובלים בתערובת החלב והביצים ואז בזו של אבקת הסוכר והקוקוס. מטגנים בחמאה משני הצדדים עד להזהבה. מפזרים מעל אבקת סוכר.
- 3. מגישים חם עם גלידה בצד