סנדביץ' עוף וצ'אטני תפוחים

סנדביץ' שהיה רב מכר בלחם ארז בזמנו. ארז קומרובסקי מגיש שילוב מוצלח ומפתיע בין מתיקות התפוח לחזה עוף, ואריסה חריפה

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה!
(צילום: צילום: אנצ'ו ג'וש עריכה: רן צימט)

מצרכים

  • ל-4-6 כריכים גדולים
  • לצ'אטני
  • 4-5 תפוחי עץ גראני סמית/גולדן דלישס
  • 4-5מ ס"מ ג'ינג'ר קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • 1-2 פלפל אדום חריף מגולען וקצוץ
  • 1/2-1/3 כוס סוכר
  • 1/3 כוס חומץ תפוחים איכותי
  • 1/2 כפית זרעוני חרדל
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית כורכום
  • לחזה עוף:
  • 1 ק"ג חזה עוף
  • 3-4 כפות אריסה ביתית מעורבבת עם 1/3 כוס שמן זית
  • לחם: רצוי פוקאצ'ה שטוחה או כל לחם אחר שאוהבים
  • עלי אורוגולה

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את התפוחים, מגלענים. חותכים לקוביות ומבשלים בסיר שטוח עם תחתית עבה עם הצ'ילי, כורכום, שום, זרעוני חרדל, ג'ינג'ר חומץ וסוכר. חשוב לא לערבב יתר על המידה כדי לא להרוס את מרקם הפרי ולהפוך אותו לפירה בטעות.
  • 2. לחזה העוף: משרים את החזה באריסה למשך 12 שעות. צולים על גריל פחמים/ מחבת ברזל עד שעשוי אבל לא יבש. פורסים וממליחים במעט מלח ים גס.
  • קונפי עוף מושחר בליווי צ'אטני

  • סנדביץ' קרואסון עם בשר

  • קציצות עוף ותפוח מוקפץ

  • עוף חגיגי בתנור עם תפוזים

  • מאפה עוף ואבוקדו

  • שניצל בקארי וקוקוס

  • עוף עסיסי עם משמשים

  • עוף ממולא אורז ופירות יבשים

  • סלט עוף שהוא ארוחה שלמה

  • פרגיות עם תאנים וסילאן

  • עוף בדובדבנים ובירה

  • שוקי עוף עם תפוחים

  • חזה עוף בסויה ותפוחים

  • פרגיות במשרה של לימונים, כוסברה וטפנד

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully