סנדביץ' קרואסון עם בשר
כריך המשלב מתיקות חריפות וטוויסט קטן שמוסיף המון ונותן את הקראנצ'יות של הקרואסון, נסו ותופתעו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל4 כריכים
- לממרח
- 2 כפות מיונז
- 2 שיני שום
- 1 כפית לימון כבוש קצוץ
- 1 כפית חרדל
- 1/2 מנגו טרי קצוץ דק (או כף עמבה)
- מלח
- לכריך
- 2 כפות שמן
- 2 בצלים חתוכים לרבעים
- 6 פטריות פורטבלו
- 350 גרם כתף בקר פרוס
- 150 גרם חזה אווז פרוס
- 15-20 ענבים
- 1/2 צרור ארוגולה
- לחם קרואסון/לחם רגיל
אופן ההכנה
- 1. מערבבים מיונז, שום, לימון, חרדל, מנגו ומעט מלח בקערה קטנה.
- 2. מחממים תנור ל-220 מעלות מניחים על מגש את רבעי הבצל והפטריות.
- 3. מזלפים שמן ואופים כ-20 דקות. לאחר 15 דקות מניחים את פרוסות הרוסטביף וחזה אווז על מגש מרופד בניר אפיה.
- 4. מפזרים מעל מעט פלפל שחור גרוס ומכניסים לתנור ל-5 דקות.
- 5. מרכיבים את הכריך: מורחים על תחתית הקרואסון כף ממרח מנגו, מסדרים מעל בצל ופטריות מעל מניחים את פרוסות כתף מעל ארוגולה וענבים ומגישים.