פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      סנדביץ' קרואסון עם בשר

      כריך המשלב מתיקות חריפות וטוויסט קטן שמוסיף המון ונותן את הקראנצ'יות של הקרואסון, נסו ותופתעו

      2 מדרגים / 2 כוכבים

      סנדביץ' לתחילת שנת הלימודים של רות אוליבר (נמרוד סונדרס)
      סנדביץ' לתחילת שנת הלימודים של רות אוליבר (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל4 כריכים
      • לממרח
      • 2 כפות מיונז
      • 2 שיני שום
      • 1 כפית לימון כבוש קצוץ
      • 1 כפית חרדל
      • 1/2 מנגו טרי קצוץ דק (או כף עמבה)
      • מלח
      • לכריך
      • 2 כפות שמן
      • 2 בצלים חתוכים לרבעים
      • 6 פטריות פורטבלו
      • 350 גרם כתף בקר פרוס
      • 150 גרם חזה אווז פרוס
      • 15-20 ענבים
      • 1/2 צרור ארוגולה
      • לחם קרואסון/לחם רגיל

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים מיונז, שום, לימון, חרדל, מנגו ומעט מלח בקערה קטנה.
      • 2. מחממים תנור ל-220 מעלות מניחים על מגש את רבעי הבצל והפטריות.
      • 3. מזלפים שמן ואופים כ-20 דקות. לאחר 15 דקות מניחים את פרוסות הרוסטביף וחזה אווז על מגש מרופד בניר אפיה.
      • 4. מפזרים מעל מעט פלפל שחור גרוס ומכניסים לתנור ל-5 דקות.
      • 5. מרכיבים את הכריך: מורחים על תחתית הקרואסון כף ממרח מנגו, מסדרים מעל בצל ופטריות מעל מניחים את פרוסות כתף מעל ארוגולה וענבים ומגישים.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -