וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סנדביץ' קרואסון עם בשר

כריך המשלב מתיקות חריפות וטוויסט קטן שמוסיף המון ונותן את הקראנצ'יות של הקרואסון, נסו ותופתעו

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה

סנדביץ' לתחילת שנת הלימודים של רות אוליבר. נמרוד סונדרס
סנדביץ' לתחילת שנת הלימודים של רות אוליבר

מצרכים למתכון

  • ל4 כריכים
  • לממרח
  • 2 כפות מיונז
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית לימון כבוש קצוץ
  • 1 כפית חרדל
  • 1/2 מנגו טרי קצוץ דק (או כף עמבה)
  • מלח
  • לכריך
  • 2 כפות שמן
  • 2 בצלים חתוכים לרבעים
  • 6 פטריות פורטבלו
  • 350 גרם כתף בקר פרוס
  • 150 גרם חזה אווז פרוס
  • 15-20 ענבים
  • 1/2 צרור ארוגולה
  • לחם קרואסון/לחם רגיל

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים מיונז, שום, לימון, חרדל, מנגו ומעט מלח בקערה קטנה.
  • 2. מחממים תנור ל-220 מעלות מניחים על מגש את רבעי הבצל והפטריות.
  • 3. מזלפים שמן ואופים כ-20 דקות. לאחר 15 דקות מניחים את פרוסות הרוסטביף וחזה אווז על מגש מרופד בניר אפיה.
  • 4. מפזרים מעל מעט פלפל שחור גרוס ומכניסים לתנור ל-5 דקות.
  • 5. מרכיבים את הכריך: מורחים על תחתית הקרואסון כף ממרח מנגו, מסדרים מעל בצל ופטריות מעל מניחים את פרוסות כתף מעל ארוגולה וענבים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully