פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      כריך טופו תאילנדי

      3 מדרגים / 2 כוכבים

      כריך תאילנדי של קפה הבימה (נמרוד סונדרס)
      כריך תאילנדי של קפה הבימה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 1 בגט פתוח כמו סירה
      • 85 גרם טופו, חתוך לקוביות של 1/2 ס"מ
      • כף רוטב צ'ילי חמוץ-מתוק
      • כף רוטב סויה דל נתרן
      • מיץ מ-1/2 לימון
      • 1 בצל סגול קטן, קלוף וחתוך לחצאי פרוסות דקות
      • 1/2 כפית סוכר חום
      • עלים מ-4 גבעולי כוסברה
      • עלים מ-2 גבעולי נענע
      • מעט שמן להקפצה
      • 1/2 גזר נקי, מקולף וחתוך לרצועות דקות
      • 1/2 מלפפון נקי, חתוך לרצועות דקות
      • חופן קטן של נבטי אלפלפה
      • 2 כפות ממרח בוטנים
      • כף שמן זית
      • מלח ופלפל

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים כף שמן במחבת ומקפיצים את הטופו.
      • 2. לאחר כ-5 דקות, כשהטופו משחים מעט, מוסיפים לו בהדרגה רוטב צ'ילי, סויה, סוכר חום ובצל.
      • 3. מכבים את האש ומוסיפים מיץ לימון.
      • 4. מעבירים לקערה ומצננים מעט. בינתיים החומרים יספגו טעמים.
      • 5. קוצצים את הנענע והכוסברה, ומוסיפים לטופו. מוסיפים את הנענע והמלפפון ומערבבים את הסלט.
      • 6. מרכיבים את הכריך: מורחים את חמאת הבוטנים על צד אחד של הכריך. מעליה מפזרים את סלט הטופו, ומניחים מעל מעט נבטים. מתבלים בשמן זית ומיץ לימון.

      עוד מתכוני כריכים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -