וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טוסט עם ריבת בצל וברי

טוסט מושקע עם ריבת בצל ביתית, אפשר להחליף בריבת קנויה איכותית.

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה

גבינות. Artoday
גבינות

מצרכים למתכון

  • 2 פוקצ'ות חצויות לרוחבן
  • 4 פרוסות (או יותר) של גבינת ברי או קממבר (מומלץ עם גרגרי חרדל)
  • לריבה:
  • 1/2 ק"ג בצל פרוס דק
  • 1/4 ק"ג סוכר
  • ½ כוס יין לבן ייבש
  • ½ כוס מיץ תפוזים טרי
  • פלפל שחור גרוס
  • נגיעה של ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • מלח
  • אפשר להחליף בריבת בצל איכותית קנויה אבל מומלץ להכין לבד ולשמור במקרר. מתאים מאוד גם עם מגישים פאטה כבד עם צנימים.
  • להגשה:
  • סלט עלי בייבי

אופן ההכנה

  • 1. שמים את כל חומרי הריבה בסיר ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה עד שמתקבלת ריבה סמיכה. מערבבים מדי פעם.
  • 2. מקררים את הריבה עד לטמפ' החדר.
  • 3. מורחים על גבי כל מחצית פוקאצ'ה ריבת בצל, ועליה מניחים פרוסת גבינה.
  • 4. צולים בטוסטר או בתנור כ-10 דקות ולקראת הסוף, מעבירים למצב גריל ומגביהים את החום למקסימום.
  • 5. צולים עוד מספר דקות עד ששולי הפוקאצ'ה אפויים והגבינה מזהיבה.
  • 6. מומלץ להגיש לצד מיקס עלים ירוקים רעננים עם ויניגרט תפוזים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully