- 1. מחממים את השמן במחבת ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ומערבבים.
-
- 2. מוסיפים את בשר הכבש הטחון ומטגנים עד סגירה.
-
- 3. מוסיפים את הסילאן ומערבבים.
-
- 4. מוסיפים את הצנוברים והתבלינים, מערבבים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות.
-
- 5. בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 6. משמנים תבנית במעט שמן זית ועורכים את פרוסות הלחם בצפיפות.
-
- 7. מניחים על גבי כל פרוסת לחם פרוסת חציל ומניחים חופן מתערובת הבשר.
-
- 8. אופים כ-10 דקות ואז יוצקים את הטחינה.
-
- 9. מעבירים את התנור למצב גריל ומגביהים את החום ל-220 מעלות. צולים מספר דקות עד שהטחינה מתקשה.
-
- 10. להגשה: חותכים את הפרוסות שהטחינה התקשתה מעליהם לפי קווי המתאר של הלחם מתחת או חותכים לצורת עיגול באמצעות פורמה. מניחים במרכז צלחת הגשה וזורים מעל תערובת של ראשד ופטרוזיליה.
-
- 11. מגישים לצד סלט עגבניות ובצל.