- 1. טורפים את הביצים עם החלב וטובלים את פרוסות הלחם. מחממים חמאה עם מעט שמן במחבת ומטגנים את פרוסות הלחם עד להזהבה.
-
- 2. בין כל שתי פרוסות מניחים פרוסת אמנטל ופרוסת שינקן.
-
- 3. מכינים את הרוטב: ממיסים בסיר קטן את החמאה ומוסיפים תוך כדי בחישה מתמדת את הקמח. מורידים מהאש ומוסיפים את החלב והשמנת בהדרגה תוך כדי בחישה. מחזירים לאש לשתי דקות וממשיכים לבחוש. מוסיפים את השמנת החמוצה, הפרמזן והתבלינים.
-
- 4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 5. על כל פרנץ' טוסט ממולא יוצקים מעט רוטב ומכניסים לתנור ל-5 דקות.
-
- 6. בינתיים מכינים 2 ביצי עין כך שהחלמון יישאר נוזלי.
-
- 7. להרכבת המנה - מניחים על כל פרנץ' טוסט מוקרם ביצת עין וזורים מעט מלח גס.
-
- 8. גיוון: במקום פרנץ' טוסט אפשר להשתמש בקרואסון חמאה איכותי או בריוש.
-
- 9. אפשר לוותר על רוטב הבשאמל ובמקומו למרוח קרם פרש ולצלות בתנור.