פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ביצה עלומה

      המתכון מבוסס על הספר המיתולוגי "יש עצה בשלי ביצה" מאת המועצה לענף הלול בשיתוף המחלקה לכלכלת הבית משרד החקלאות ובעריכת דליה למדני.

      2 מדרגים / 3.52 כוכבים

      אספרגוס עם ביצה עלומה של מסעדת מל ומישל תפריט פיקולה (ברני ארדוב)
      אספרגוס עם ביצה עלומה של מסעדת מל ומישל תפריט פיקולה (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • 5 ביצים
      • מלח
      • חומץ
      • פלפל
      • לחם קלוי (אפשרי)

      אופן ההכנה

      • 1. מרתיחים מים עם מעט מלח וחומץ בסיר שטוח.
      • 2. שוברים כל ביצה בנפרד לתוך קערית. מהקערית מעבירים בזהירות למים הרותחים.
      • 3. כשכל הביצים בסיר, מקטינים את האש ומבשלים על סף רתיחה 5-3 דקות, כדי לקבל ביצה קשה או רכה.
      • 4. מוציאים את הביצים מהמים בכף מסננת, מתבלים במלח ופלפל. אפשר להגיש ביצים אלו על פרוסות לחם קלוי.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות