וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ביצה עלומה

המתכון מבוסס על הספר המיתולוגי "יש עצה בשלי ביצה" מאת המועצה לענף הלול בשיתוף המחלקה לכלכלת הבית משרד החקלאות ובעריכת דליה למדני.

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה!

אספרגוס עם ביצה עלומה של מסעדת מל ומישל תפריט פיקולה. ברני ארדוב
אספרגוס עם ביצה עלומה של מסעדת מל ומישל תפריט פיקולה

מצרכים למתכון

  • 5 ביצים
  • מלח
  • חומץ
  • פלפל
  • לחם קלוי (אפשרי)

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים מים עם מעט מלח וחומץ בסיר שטוח.
  • 2. שוברים כל ביצה בנפרד לתוך קערית. מהקערית מעבירים בזהירות למים הרותחים.
  • 3. כשכל הביצים בסיר, מקטינים את האש ומבשלים על סף רתיחה 5-3 דקות, כדי לקבל ביצה קשה או רכה.
  • 4. מוציאים את הביצים מהמים בכף מסננת, מתבלים במלח ופלפל. אפשר להגיש ביצים אלו על פרוסות לחם קלוי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully