פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      רושטי זוקיני וביצת עין

      השף אמיר אסידון ממסעדת קפטריה בטייק אוף מושלם לרושטי זוקיני. לביבת תפוחי האדמה אליו משתדכת כרישה, ומלמעלה מצטרפות ביצי עין וקרם פרש

      2 מדרגים / 3.52 כוכבים

      רושטי זוקיני (דרור עינב)
      רושטי זוקיני (דרור עינב)

      מצרכים

      • 2 יחידות זוקיני, חתוכים לרצועות דקות לאורך
      • 1 כרישה (החלק הלבן), חתוכה לרצועות דקות
      • מעט פלפל שאטה גרוס
      • 1/4 תפוח אדמה (מומלץ מסוג באטר או אדום), קלוף או מגורד בפומפייה
      • 30 גרם חמאה
      • 2 ביצים
      • 5 גרם תימין קצוץ
      • 1 כף קרם פרש

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים את החמאה במחבת טפלון.
      • 2. מוסיפים את הכרישה ומאדים כחצי דקה.
      • 3. מוסיפים את תפוח האדמה והזוקיני, מוסיפים מעט מים ומאדים כדקה וחצי על אש נמוכה (עם כיסוי), מתבלים במלח, פלפל וטימין.
      • 4. מכינים שתי ביצי עין (מטגנים כדקה וחצי).
      • 5. מורידים את הרושטי מהאש, מניחים מעל את הביצים, מוסיפים קרם פרש ומגישים מיד.

      עוד מתכוני ביצים

      רושטי זוקיני וביצת עין
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -