וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רושטי זוקיני וביצת עין

השף אמיר אסידון ממסעדת קפטריה בטייק אוף מושלם לרושטי זוקיני. לביבת תפוחי האדמה אליו משתדכת כרישה, ומלמעלה מצטרפות ביצי עין וקרם פרש

מתכון מאת: מערכת וואלה

רושטי זוקיני. דרור עינב, דרור עינב
רושטי זוקיני/דרור עינב

מצרכים למתכון

  • 2 יחידות זוקיני, חתוכים לרצועות דקות לאורך
  • 1 כרישה (החלק הלבן), חתוכה לרצועות דקות
  • מעט פלפל שאטה גרוס
  • 1/4 תפוח אדמה (מומלץ מסוג באטר או אדום), קלוף או מגורד בפומפייה
  • 30 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • 5 גרם תימין קצוץ
  • 1 כף קרם פרש

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה במחבת טפלון.
  • 2. מוסיפים את הכרישה ומאדים כחצי דקה.
  • 3. מוסיפים את תפוח האדמה והזוקיני, מוסיפים מעט מים ומאדים כדקה וחצי על אש נמוכה (עם כיסוי), מתבלים במלח, פלפל וטימין.
  • 4. מכינים שתי ביצי עין (מטגנים כדקה וחצי).
  • 5. מורידים את הרושטי מהאש, מניחים מעל את הביצים, מוסיפים קרם פרש ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully