וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טארט פטריות וגבינת עזים

לבשל כמו השפים הגדולים. מתכון עם סטייל של אחת מהמסעדות המובילות המשתתפות ב"טעם העיר", מאת השף של מסעדת "אודיאון", עומרי שחר.

מתכון מאת: מערכת וואלה

טארט פטריות פרא וגבינת עזים, מימין: גזר וסלק צלויים ברוטב בלסמי. דן חיימוביץ',
טארט פטריות פרא וגבינת עזים, מימין: גזר וסלק צלויים ברוטב בלסמי/דן חיימוביץ'

מצרכים למתכון

  • למנה אחת:
  • 20 גרם בצק עלים מרודד דק, ואפוי
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 כף אגוזי מלך
  • 1 כפית שמנת מתוקה
  • 20 גרם גבינת עזים קשה
  • 50 גרם פטריות פורטובלו, חתוכות
  • 1 אגס, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 לימון סחוט
  • 1 כפית דבש
  • 1 כפית שמן זית
  • 1 כפית חומץ שרי

אופן ההכנה

  • 1. לטגן את הפטריות בשמן זית ולייבשן מהשמן.
  • 2. לאדות את הבצל עד שמבושל לחלוטין. להוסיף את אגוזי המלך, חומץ השרי והשמנת. לבשל עד שיבש ולטחון עד לקבלת מחית.
  • 3. את מחית הבצל יש למרוח על הבצק האפוי, לסדר את הפטריות המטוגנות, לפזר מעל את גבינת העזים ולחמם.
  • 4. להכנת האגס: לערבב את מיץ הלימון, האגס והדבש. להביא לרתיחה ולהוריד מהאש.
  • 5. להכנה: לחמם את הטארט, להוסיף סלט ארגולה קטן מלמעלה והרוטב מסביב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully