פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טארט פטריות וגבינת עזים

      לבשל כמו השפים הגדולים. מתכון עם סטייל של אחת מהמסעדות המובילות המשתתפות ב"טעם העיר", מאת השף של מסעדת "אודיאון", עומרי שחר.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      טארט פטריות פרא וגבינת עזים, מימין: גזר וסלק צלויים ברוטב בלסמי (יח
      טארט פטריות פרא וגבינת עזים, מימין: גזר וסלק צלויים ברוטב בלסמי (יח"צ , דן חיימוביץ')

      מצרכים

      • למנה אחת:
      • 20 גרם בצק עלים מרודד דק, ואפוי
      • 1 בצל קצוץ
      • 1 כף אגוזי מלך
      • 1 כפית שמנת מתוקה
      • 20 גרם גבינת עזים קשה
      • 50 גרם פטריות פורטובלו, חתוכות
      • 1 אגס, חתוך לקוביות קטנות
      • 1 לימון סחוט
      • 1 כפית דבש
      • 1 כפית שמן זית
      • 1 כפית חומץ שרי

      אופן ההכנה

      • 1. לטגן את הפטריות בשמן זית ולייבשן מהשמן.
      • 2. לאדות את הבצל עד שמבושל לחלוטין. להוסיף את אגוזי המלך, חומץ השרי והשמנת. לבשל עד שיבש ולטחון עד לקבלת מחית.
      • 3. את מחית הבצל יש למרוח על הבצק האפוי, לסדר את הפטריות המטוגנות, לפזר מעל את גבינת העזים ולחמם.
      • 4. להכנת האגס: לערבב את מיץ הלימון, האגס והדבש. להביא לרתיחה ולהוריד מהאש.
      • 5. להכנה: לחמם את הטארט, להוסיף סלט ארגולה קטן מלמעלה והרוטב מסביב.

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות