מתכונים חמים

טארט סלק, פטה וטימין

הטריק באירוח הוא להרשים בלי לעבוד קשה מידי - בדיוק כמו במתכון לטארט סלק עם גבינת פטה ועלי טימין, שהשלב הכי מאתגר בו הוא לזכור להפשיר את בצק העלים לילה לפני.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(בבושקה הפקות)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 1/2 חבילה בצק עלים מופשר לילה במקרר (300 גרם, עדיף על בסיס חמאה)
  • סלט סלק מוכן
  • עלים מ-4-5 גבעולי טימין
  • 120 גרם גבינה בולגרית או פטה 20% שומן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מניחים את יריעת בצק העלים על נייר אפייה.
  • 3. מניחים את סלט הסלק על הבצק בשכבה אחידה ומשאירים שוליים של 2.5 ס"מ.
  • 4. מפוררים מגבינת הפטה מעל הסלק. ומעליה מפזרים את עלי הטימין.
  • 5. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות, עד הזהבה.
  • 6. להגשה: מוציאים את המאפה המוכן מהתנור חותכים לריבועים ומזלפים מעל עוד מעט שמן זית. מגישים לצד עלים ירוקים רעננים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully