- 1. המילוי: במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד הזהבה.
-
- 2. מוסיפים את הבשר ולאחר שמתחיל להשחים מוסיפים גם את העגבניה הקצוצה, הפטרוזיליה ומתבלים.
-
- 3. ממשיכים לבשל את הבשר עד שמרבית הנוזלים הצטמצמנו, אך לא לגמרי (אנחנו רוצים שמעט נוזלים יספגו בבצק).
-
- 4. בעזרת מברשת מברישים תבנית עגולה במים ובשמן ומניחים עליה עלה יופקה. מברישים אותו גם בנדיבות במים ובשמן ומניחים מעליו עוד עלה. ממשיכים כך עם עלה נוסף, כך שמתקבלות 3 שכבות של עלי יופקה מוברשים בשמן ומים. אם העלים נקרעים מעט זה לא נורא.
-
- 5. מסדרים בשכבה אחידה את מילוי הבשר שהכנו מעל שלושת שכבות הבצק ומעליו מניחים את שני העלים הנותרים ומברישים כל אחד מהם היטב בשמן ומים.
-
- 6. מברישים את השכבה העליונה בנדיבות בביצה הטרופה ומכניסים ל-20 דקות שלתנור שחומם מראש ל-180 מעלות או עד שהמאפה מזהיב ומקבל מעטה פריך.