- פרנץ' טוסט:
- 1. בקערה רחבה טורפים את הביצים והחלב.
-
- 2. מוסיפים מים רותחים תוך כדי טריפה אינטנסיבית.
-
- 3. נוגעים בבלילה ובודקים שהיא חמימה. אם צריך מוסיפים עוד מעט מים רותחים.
-
- 4. טובלים את פרוסות החלה ומטגנים במעט מהשמן ובמעט מהחמאה.
-
- 5. מזהיבים משני הצדדים ומסדרים יפה על הצלחת. זה השלב המתאים לחתוך את הפרוסות וליצור צורות חביבות בעזרת כוס או פורמות לעוגיות.
-
- 6. מסדרים יפה על צלחת, בוזקים אבקת סוכר ומוסיפים מה שאוהבים.
-
-
- תוספת פירות:
- 1. ממיסים את החמאה במחבת.
-
- 2. מקפיצים את הפירות הטריים והפירות היבשים פרט לבננה עד שהם מזהיבים קלות.
-
- 3. מוסיפים את הסוכר ומקפיצים בעדינות.
-
- 4. מוסיפים את האגוזים, הבננה והקינמון לעוד הקפצה אחרונה.
-
- 5. מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה או גבינת שמנת.