פרנץ' טוסט עם בננות, יוגורט ודבש
מתכון של מיקה שרון לארוחת הבראנץ' של קום איל פו, הקפה הכי אופנתי בדיזנגוף
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 בריוש בצורת אינגליש קייק (ניתן להשיג ב"לחמים")
- 2 בננות
- 1/2 כוס חלב
- 1 ביצה
- 1 גביע יוגורט
- 2 כפות דבש
- שקדים פרוסים קלויים (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- 1. יוצרים חור במרכז הבריוש בקוטר של בננה (כמו שמסירים ליבה של תפוח).
- 2. מכניסים את הבננות לתוך הבריוש.
- 3. פורסים את הבריוש הממולא לפרוסות.
- 4. מערבבים את הביצה והחלב וטובלים את פרוסות הבריוש בבלילה.
- 5. מטגנים את הפרוסות במחבת חם עם חמאה (מספר דקות) ומוציאים לצלחת הגשה.
- 6. מערבבים את היוגורט והדבש ויוצקים על הפרוסות.
- 7. מפזרים למעלה את השקדים.