פרנץ' טוסט עם בננות, יוגורט ודבש

מתכון של מיקה שרון לארוחת הבראנץ' של קום איל פו, הקפה הכי אופנתי בדיזנגוף

מתכון מאת: מערכת וואלה!
ג'אגר לחם מטוגן ב-דיוידי רן קפה

מצרכים

  • 1 בריוש בצורת אינגליש קייק (ניתן להשיג ב"לחמים")
  • 2 בננות
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 ביצה
  • 1 גביע יוגורט
  • 2 כפות דבש
  • שקדים פרוסים קלויים (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • 1. יוצרים חור במרכז הבריוש בקוטר של בננה (כמו שמסירים ליבה של תפוח).
  • 2. מכניסים את הבננות לתוך הבריוש.
  • 3. פורסים את הבריוש הממולא לפרוסות.
  • 4. מערבבים את הביצה והחלב וטובלים את פרוסות הבריוש בבלילה.
  • 5. מטגנים את הפרוסות במחבת חם עם חמאה (מספר דקות) ומוציאים לצלחת הגשה.
  • 6. מערבבים את היוגורט והדבש ויוצקים על הפרוסות.
  • 7. מפזרים למעלה את השקדים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully