ערוסה

פיתה על האש שמקבלת השראה מהמטבח הערבי, במילוי תערובת מתובלת של בשר טחון עם עיקצוץ של סחוג.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה!
(צילום: ענני תקשורת)

מצרכים

  • ל-3 מנות:
  • 3 פיתות חצויות לרוחבן
  • תערובת הקבב
  • 1/2 קילו כתף טלה טחון
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 1 צרור אורגנו
  • 3 שיני שום
  • 1 זרעי כמון
  • 1 כפית סחוג
  • מלח
  • פלפל
  • שמן פפריקה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל מרכיבי הקבב יחדיו, מתבלים במלח ופלפל.
  • 2. מורחים בעזרת מברשת את הפיתות בשני בצדדים בשמן פפריקה.
  • 3. ממלאים את הפיתות בתערובת הקבב ומהדקים היטב.
  • 4. מניחים את הפיתות על הגריל ולוחצים היטב. צולים במשך 2 דקות בכל צד. מגישים ואוכלים מיד.
  • שאוורמה עוף על פיתה ביתית

  • קבב מפורק בטחינת לימונים כבושים

  • קבב טלה ממולא חציל קלוי וטחינה לימונית

  • בקלאווה במילוי בשר

  • לחמניות במילוי קבנוס

  • גוז'גיז'ה בוכרי

  • מאפי לחמעג'ון

  • טפאדה בשר - מאפה טורקי

  • 'רוגעלך' מלוח ממולא בשר

  • צ'יבורקי במילוי בשר

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • אמפנדס בקלי קלות

  • כיסוני אמפנדס במילוי בשר

  • מסאחן הודו מפורק עם בצלים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully