פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ערוסה

      פיתה על האש שמקבלת השראה מהמטבח הערבי, במילוי תערובת מתובלת של בשר טחון עם עיקצוץ של סחוג.

      2 מדרגים / 3.38 כוכבים

      ענני תקשורת

      מצרכים

      • ל-3 מנות:
      • 3 פיתות חצויות לרוחבן
      • תערובת הקבב
      • 1/2 קילו כתף טלה טחון
      • 1 פלפל ירוק חריף
      • 1 צרור אורגנו
      • 3 שיני שום
      • 1 זרעי כמון
      • 1 כפית סחוג
      • מלח
      • פלפל
      • שמן פפריקה

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל מרכיבי הקבב יחדיו, מתבלים במלח ופלפל.
      • 2. מורחים בעזרת מברשת את הפיתות בשני בצדדים בשמן פפריקה.
      • 3. ממלאים את הפיתות בתערובת הקבב ומהדקים היטב.
      • 4. מניחים את הפיתות על הגריל ולוחצים היטב. צולים במשך 2 דקות בכל צד. מגישים ואוכלים מיד.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -