מתכונים חמים

ערוסה

פיתה על האש שמקבלת השראה מהמטבח הערבי, במילוי תערובת מתובלת של בשר טחון עם עיקצוץ של סחוג.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(ענני תקשורת

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-3 מנות:
  • 3 פיתות חצויות לרוחבן
  • תערובת הקבב
  • 1/2 קילו כתף טלה טחון
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 1 צרור אורגנו
  • 3 שיני שום
  • 1 זרעי כמון
  • 1 כפית סחוג
  • מלח
  • פלפל
  • שמן פפריקה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל מרכיבי הקבב יחדיו, מתבלים במלח ופלפל.
  • 2. מורחים בעזרת מברשת את הפיתות בשני בצדדים בשמן פפריקה.
  • 3. ממלאים את הפיתות בתערובת הקבב ומהדקים היטב.
  • 4. מניחים את הפיתות על הגריל ולוחצים היטב. צולים במשך 2 דקות בכל צד. מגישים ואוכלים מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully