סלופי ג'ו
כריך כל-אמריקאי אהוב, שמכינים בקלי-קלות ומגישים מיד בתוך לחמנייה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 3 כפות שמן
- 1 בצל קצוץ דק
- 2 שיני שום קצוצות
- 700 גרם בשר בקר טחון
- מלח ופלפל שחור גרוס
- לרוטב:
- 4 כפות קטשופ
- 4 כפות רוטב ברביקיו
- 1 כף רוטב טריאקי
- 1 כף סוכר
- להגשה:
- לחמניות
- חסה
- עגבניה
- מלפפון חמוץ
אופן ההכנה
- 1. אם רוצים מערבבים מראש את חומרי הרוטב, אבל אפשר גם להכין אותם ליד המחבת.
- 2. מלהיטים מחבת כבדה, מוסיפים שמן ומטגנים בצל שום ומטגנים 2 דקות עד שהם זהובים מאוד זה קורה מהר כי המחבת לוהטת.
- 3. מוסיפים את הבשר, מתבלים ונותנים לו 3 דקות להיחרך מבלי לערבב.
- 4.מוסיפים את הרוטב ומערבבים עוד דקה הרעיון הוא להפסיק בזמן כדי שהבשר לא יהיה עשוי או יבש מדי.
- 5. מחלקים את התערובת בין ארבע הלחמניות, מוסיפים ירקות ואוכלים מיד.