המבורגר אודאון

מסעדת 'אודאון' שבתל אביב היא מהטובה ביותר בארץ בכל הנוגע להמבורגרים, ועתה השף שלה, מתן אברהמס, חולק עמכם את הסוד להכנת ההמבורגר המושלם.

מתכון מאת: אסתר זנדברג, מערכת וואלה!
המבורגר של אודאון.
המבורגר של אודאון

מצרכים

  • חומרים ל-8 יחידות (250 גר' כל אחת):
  • 400 גר שומן בקר טחון
  • 1.600 גר' אנטרקוט מיושן טחון
  • 15 גר' פלפל שחור גרוס
  • 8 גר' מלח גס
  • פטריות פורטבלו
  • בצל לבן

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים היטב, ומניחים במקרר לשעתיים.
  • 2. יוצרים קציצות של 250 גר' כל אחת.
  • 3. צולים על גריל פחמים.
  • 4. מכינים את הפטריות: מורידים את הגבעול, מושחים בשמן זית, בוזקים מלח ופלפל וצולים על הגריל.
  • 5. קולפים את הבצלים הלבנים ופורסים לפרוסות עבות. מערבבים עם קצת שמן זית מלח ופלפל וצולים בתנור בחום גבוהה עד ריכוך והשחמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully