מתכונים חמים

המבורגר אודאון

מסעדת 'אודאון' שבתל אביב היא מהטובה ביותר בארץ בכל הנוגע להמבורגרים, ועתה השף שלה, מתן אברהמס, חולק עמכם את הסוד להכנת ההמבורגר המושלם.

מתכון מאת: אסתר זנדברג, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

המבורגר של אודאון

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-8 יחידות (250 גר' כל אחת):
  • 400 גר שומן בקר טחון
  • 1.600 גר' אנטרקוט מיושן טחון
  • 15 גר' פלפל שחור גרוס
  • 8 גר' מלח גס
  • פטריות פורטבלו
  • בצל לבן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים היטב, ומניחים במקרר לשעתיים.
  • 2. יוצרים קציצות של 250 גר' כל אחת.
  • 3. צולים על גריל פחמים.
  • 4. מכינים את הפטריות: מורידים את הגבעול, מושחים בשמן זית, בוזקים מלח ופלפל וצולים על הגריל.
  • 5. קולפים את הבצלים הלבנים ופורסים לפרוסות עבות. מערבבים עם קצת שמן זית מלח ופלפל וצולים בתנור בחום גבוהה עד ריכוך והשחמה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully