צלי חגיגי בשני צעדים פשוטים

תבשיל בשר בקר עם יין אדום, סילאן, לימון פרסי ואיך אפשר בלי - מלא שום

מתכון מאת: שאול בן אדרת, מערכת וואלה!
מתכונים לפסח של שאול בן אדרת. אלון מסיקה,
מתכונים לפסח של שאול בן אדרת(צילום: אלון מסיקה)

מצרכים

  • 4 מנות
  • 2 כפות שמן זית
  • 800 גרם אווזית (נתח שלם או חתוך לקוביות 4*4)
  • 1 כף פלפל שחור גרוס
  • 4 גזרים קלופים וחתוכים גס
  • 2 שום ירוק
  • 12 שיני שום
  • 4 יחידות לימון פרסי
  • 1 בקבוק יין אדום
  • 4 כפות סילאן
  • 12 עלי מרווה
  • 1 פלפל אדום חריף שלם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים בסיר את שמן הזית. כאשר הוא חם, מכניסים את הבשר, וצורבים אותו מכל הצדדים עד קבלת צבע שחום-חום.
  • 2. מוסיפים את שאר המצרכים בסדר הבא: פלפל שחור, גזרים, שום ירוק, שיני שום, לימון פרסי, יין אדום, סילאן, מרווה ופלפל אדום. מכסים היטב, ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
  • חשוב: אם הבשר מוכשר, אין צורך להוסיף מלח.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully