פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      צלי חגיגי בשני צעדים פשוטים

      תבשיל בשר בקר עם יין אדום, סילאן, לימון פרסי ואיך אפשר בלי - מלא שום

      2 מדרגים / 3.33 כוכבים

      מתכונים לפסח של שאול בן אדרת (יח
      מתכונים לפסח של שאול בן אדרת (יח"צ , אלון מסיקה)

      מצרכים

      • 4 מנות
      • 2 כפות שמן זית
      • 800 גרם אווזית (נתח שלם או חתוך לקוביות 4*4)
      • 1 כף פלפל שחור גרוס
      • 4 גזרים קלופים וחתוכים גס
      • 2 שום ירוק
      • 12 שיני שום
      • 4 יחידות לימון פרסי
      • 1 בקבוק יין אדום
      • 4 כפות סילאן
      • 12 עלי מרווה
      • 1 פלפל אדום חריף שלם

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים בסיר את שמן הזית. כאשר הוא חם, מכניסים את הבשר, וצורבים אותו מכל הצדדים עד קבלת צבע שחום-חום.
      • 2. מוסיפים את שאר המצרכים בסדר הבא: פלפל שחור, גזרים, שום ירוק, שיני שום, לימון פרסי, יין אדום, סילאן, מרווה ופלפל אדום. מכסים היטב, ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
      • חשוב: אם הבשר מוכשר, אין צורך להוסיף מלח.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -