- 1. שוטפים את הכרוב, ומפרידים לעלים.
-
- 2. מערבבים את כל מרכיבי התחמיץ בסיר, ומחממים עד לרתיחה. שופכים על עלי הכרוב, ומקררים.
-
- 3. מסננים את הנוזלים מעלי הכרוב. פותחים את עלי הכרוב המוחמצים, וצולים על הגריל או על מחבת פסים עד לקבלת פסי חריכה. מניחים בצד.
-
- 4. הכנת הטרטר: חותכים את בשר הטלה לקוביות של חצי ס"מ על חצי ס"מ.
-
- 5. קוצצים עלה כרוב אחד (מוחמץ) לקוביות קטנות. מערבבים את הכרוב הקצוץ עם הבשר החתוך. מתבלים במלח, זמן זית, עגבניה, שאלוטס, צ'ילי, נענע, מלח, פלפל ופיסטוקים.
-
- 6. פותחים עלה כרוב, ומסדרים על קצהו את הטרטר. מגלגלים כמו סיגר. חוזרים על הפעולה עם שאר העלים.
-
- 7. מסדרים את עלי הכרוב הממולאים על צלחת, מזלפים מעט שמן זית ורכז רימונים ומגישים עם לבנה בצד.