כרוב אדום ביין אדום

תוספת סקנדינבית קלאסית ליד הבשר

מתכון מאת: אייל גרש, מערכת וואלה!
אוכל שוודי. אפיק גבאי
אוכל שוודי

מצרכים

  • 1 כרוב אדום גדול (1 ק"ג)
  • 1 בצל סגול
  • 2 תפוחים ירוקים גרני סמית קלופים
  • 30 גרם חמאה
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כוס חומץ בן יין
  • 1 כוס יין אדום יבש
  • 1/2 1 כפית מלח
  • פלפל שחור
  • 10 כפתורים של ציפורן שלם

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
  • 2. קוצצים את הבצל והתפוחים לקוביות קטנות.
  • 3. בסיר גדול מטגנים את הבצל והתפוחים בחמאה ל-5 דקות עד להשחמה קלה.
  • 3. מוסיפים את שאר החומרים לסיר מערבבים היטב, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד שהכרוב רך. לערבב מידי פעם ואם יש צורך להוסיף מעט מים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully