כרוב אדום ביין אדום
תוספת סקנדינבית קלאסית ליד הבשר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כרוב אדום גדול (1 ק"ג)
- 1 בצל סגול
- 2 תפוחים ירוקים גרני סמית קלופים
- 30 גרם חמאה
- 1/2 כוס דבש
- 1/2 כוס חומץ בן יין
- 1 כוס יין אדום יבש
- 1/2 1 כפית מלח
- פלפל שחור
- 10 כפתורים של ציפורן שלם
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
- 2. קוצצים את הבצל והתפוחים לקוביות קטנות.
- 3. בסיר גדול מטגנים את הבצל והתפוחים בחמאה ל-5 דקות עד להשחמה קלה.
- 3. מוסיפים את שאר החומרים לסיר מערבבים היטב, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד שהכרוב רך. לערבב מידי פעם ואם יש צורך להוסיף מעט מים.