וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כרוב אדום ביין אדום

תוספת סקנדינבית קלאסית ליד הבשר

מתכון מאת: אייל גרש, מערכת וואלה

אוכל שוודי. אפיק גבאי
אוכל שוודי

מצרכים למתכון

  • 1 כרוב אדום גדול (1 ק"ג)
  • 1 בצל סגול
  • 2 תפוחים ירוקים גרני סמית קלופים
  • 30 גרם חמאה
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כוס חומץ בן יין
  • 1 כוס יין אדום יבש
  • 1/2 1 כפית מלח
  • פלפל שחור
  • 10 כפתורים של ציפורן שלם

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
  • 2. קוצצים את הבצל והתפוחים לקוביות קטנות.
  • 3. בסיר גדול מטגנים את הבצל והתפוחים בחמאה ל-5 דקות עד להשחמה קלה.
  • 3. מוסיפים את שאר החומרים לסיר מערבבים היטב, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד שהכרוב רך. לערבב מידי פעם ואם יש צורך להוסיף מעט מים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully