וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט כרוב ושקדים

גרסה משודרגת של סלט הכרוב הוותיק. היתרון שלו הוא שהוא הרבה יותר טעים יום אחרי ההכנה. נשמר עד יומיים במקרר

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

סלט כרוב ( סמדר ולטר ).
סלט כרוב ( סמדר ולטר )

מצרכים למתכון

  • 1 כרוב לבן
  • 100 גרם שקדים חצויים (אפשר קלופים או לא) או פרוסים או משובבים
  • 100 גרם שומשום (אני משתמשת בשומשום מלא, מומלץ)
  • 1/2 כוס רוטב סויה
  • 1/2 כוס חומץ רגיל
  • 1/4 כוס דבש
  • 2 כפות סוכר חום בהיר
  • 2 כפות שמן רגיל
  • 2 כפות שמן שומשום (לא לוותר!)

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים היטב את הכרוב וחותכים לרצועות דקות. שמים בכלי גדול בעל מכסה הדוק. מוסיפים את השומשום והשקדים.
  • 2. שמים בצנצנת את כל חומרי הרוטב מהסויה ועד לשמן שומשום. סוגרים ומנערים היטב לרוטב אחיד. יוצקים על הכרוב.
  • 3. סוגרים את הכלי ומנערים היטב (רצוי מעל הכיור, כדי שיקלוט טפטופים אם יהיו). שומרים במקרר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully